"Πειραιάς Νικητής" ο συνδυασμός του Μώραλη για το δήμο Πειραιώς

"Πειραιάς Νικητής" ο συνδυασμός του Μώραλη για το δήμο Πειραιώς Facebook Twitter
2

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς παρουσίασε το συνδυασμό του με τίτλο "Πειραιάς Νικητής" σε εκδήλωση στα Καμίνια σήμερα το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο παλιός πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του, Πέτρος, ο οποίος θα είναι επίσης υποψήφιο με τον συνδυασμό. Στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται επίσης και ο πρώην αντιδήμαρχος του κ. Μιχαλολιάκου, Κυριάκος Σιγαλάκος.

Ο Γιάννης Μώραλης παρουσίασε το σχέδιό του για την πόλη, το οποίο δίνει αυξημένη  βαρύτητα στη θάλασσα, αξιώνοντας να καταστεί ο Πειραιάς "διεθνές ναυτιλιακό κέντρο".

"Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα,  χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου".


Όπως είπε ο κ. Μώραλης, η ποντοπόρος ναυτιλία, η ακτοπλοΐα, ο θαλάσσιος τουρισμός, το εμπόριο, η ναυτική εκπαίδευση και όλες οι στεριανές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του Πειραιά και των πρωταγωνιστών του διεθνούς εμπορίου και τόνισε ότι στη θάλασσα στηρίζονται οι βασικοί άξονες του προγράμματος του για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δήλωση στήριξης έκανε και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Μώραλη.

"Είναι μια προσπάθεια που ξεκινάει και θα έχει να δώσει πολλά στον Πειραιά. Τον Γιάννη τον Μώραλη τον ξέρω από μικρό παιδί αλλά έχουμε συνεργαστεί από το 1995, δηλαδή 15 χρόνια δουλειά στον  ολυμπιακό και όποιος νομίζει ότι ο ολυμπιακός είναι μόνο μια ομάδα που αγωνίζεται κάθε εβδομάδα,  δεν είναι έτσι. Είναι μια πολυσύνθετη επιχείρηση, πολύ πιο δύσκολη από κανονικές επιχειρήσεις γιατί έχει να  κάνει με πολύ κόσμο, με κόσμο που είναι απαιτητικός. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό αθλητικό σωματείο και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλα τα αθλήματα. Πιστεύω  ότι σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που θα έχει κοντά του ο Γιάννης, όπως είναι ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού , είναι πειραιώτης, αγαπάει τον Πειραιά, αγαπάει τον ολυμπιακό και έχει κέφι και θέληση να προσφέρει σε αυτή την πόλη.

Νομίζω ότι είναι ένας πολυσύνθετος συνδυασμός και καλά θα κάνουνε τα κόμματα να κοιτάζουν τα δικά τους. Εδώ πρόκειται περί δημοτικών εκλογών. Εδώ οι δημότες του Πειραιά θα πρέπει να δουν ποιος ,μπορεί να κάνει ό, τι καλύτερο για τον Πειραιά. Είτε είναι ολυμπιακοί, είτε από άλλες αθλητικές παρατάξεις, είτε είναι Νέα δημοκρατία είτε είναι ΠΑΣΟΚ είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μας ενδιαφέρει ο Πειραιάς. 

Η οικογένεια Κόκκαλη το έχει αποδείξει ότι θέλει έναν Πειραιά Νικητή".

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια