Γ. Στουρνάρας: Δεν φεύγω

Γ. Στουρνάρας: Δεν φεύγω Facebook Twitter
2

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επεχείρησε σήμερα να βάλει φρένο στα σενάρια που θέλουν να αντικαθίσταται, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κύριος Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από την Eurostat.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εάν θα είναι αυτός ως υπουργός που θα διαπραγματευτεί την λύση είπε: "Φυσικά και θα είμαι εγώ. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν. Δεν με θέλετε;"

O υπουργός Οικονομικών είπε επίσης πως ως τη συνεδρίαση του Εurogroup της 5ης Μαϊου πρέπει να έχει ψηφιστεί από την Βουλή η επικαιροποίηση του Μεσοπροθέσμου. Εξήγησε ότι το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει προβλέψεις για τα έσοδα και τα έξοδα εως το 2017 και πως δεν θα περιλαμβάνει μέτρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"""Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν(τον Στουρνάρα) εάν θα είναι αυτός ως υπουργός που θα διαπραγματευτεί την λύση είπε: "Φυσικά και θα είμαι εγώ. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν. Δεν με θέλετε;"""Θα το πω οσο "κομψοτερα" γινεται.Νομιζω οτι θα ηταν σφαλμα να πιστεψουμε οτι τα βασικα χαρακτηριστικα της δηλωσης αυτης δεν ειναι η επαρση και η αμετροεπεια,οπως ευλογα συμπεραινει καποιος σε πρωτη αναγνωση.Πιστευω οτι ειναι η πληρης "αποστασιοποιηση απο την πραγματικοτητα" και η παντελης "απουσια ενδιαφεροντος" για τους απλους ανθρωπους οι οποιοι "τσακιζονται"απο τα εργα του.θα συμφωνησω,βεβαια,με τη θεση του.Ουτε εγω θελω να "φυγει".Διοτι,εαν μεινει,η "εξεταση"των πεπραγμενων αυτου απο την αρμοδια προς τουτο Ελληνικη Δικαιοσυνη,οταν θα ελθει η ωρα,θα ειναι πιο ολοκληρωμενη.Και το αποτελεσμα πλεον ορθο και δικαιο.