Bίντεο με το επεισόδιο μεταξύ υιου Μπαλτάκου και ΧΑ

Bίντεο με το επεισόδιο μεταξύ υιου Μπαλτάκου και ΧΑ Facebook Twitter
20

Από τα parapolitika.gr

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

15 σχόλια
Ένα βύσμα που γουστάρει γενικώς και περνά καλά με τις πλάτες της φαμίλιας του. Ό,τι γουστάρει κάνει.Επίσης ό,τι είπε για τους ΧΑυγίτες είναι κι αυτός.
Λειπει το κοκκινο φωτακι.....Αν και να μου πεις στους οικους ανοχης υπαρχει μια συνοχη, εστω ενας σεβασμος σε αυτους που δουλευουν μεσα...Τετοια χουλιγκάνια μονο εδω...Βουλη......μεγαλη επιτυχια......
Η εξαλλοσύνη του γιού, φανερώνει πως ο πατέρας είναι συντρίμμι. Το ό,τι έγινε συντρίμμι έπειτα από την κοινοποίηση του βίντεο δείχνει πως – ο Μπαλτάκος – δεν γνώριζε ότι τον βιντεοσκοπεί – είναι χαμένος, απλώς ήθελε να το ΄χει δίπορτο – και παλιοπουτάνα.
Συγνωμη , αλλά μου φαίνεται τόσο αστείο. Είναι που τους βάλαμε στην βουλή για να δείρουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Και πήγε ο γιος του Μπαλντάκου και τους κυνηγούσε.. ούτε για αυτό δεν κάνουν..
Ο Μπαλτάκος πάντως, εκτός από θεοσεβούμενος άνθρωπος, είναι και άξιος οικογενειάρχης. Ποιος δε θα 'θελε ένα τέτοιο γιο, έτοιμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα και την τιμή του πατέρα του;
τι παλλικάρι ρε τύπε; Τραμπούκος και βύσμα είναι. Βρήκε και τα έκανε. Για διάβασε εδώ ποιος είναι ο κύριος http://www.iefimerida.gr/news/149544/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5Το γεγονός ότι έδειρε χρυσαυγήτες δεν μας χαλάει ιδιαίτερα αλλά όχι και να τον παραδεχόμαστε.
Ακριβώς. Θέλουν να ξεβρωμίσει ο τόπος κιόλας. Μα ο ίδιοι οι ακροδεξιοναζί είναι που τον βρωμίζουνε. Αρένα έγινε το κοινοβούλιο.. Υ.Γ. Τελικά ο υιός Μπασιάκου είναι πιο ναζί απ'τους ναζί! Δέρνει και ομοεθνείς άμα λάχει και του θίξουνε τον πατέρα να ούμε! Τον βλέπω υποψήφιο για βραβείο στη κατηγορία "Τραμπούκος της χρονιάς".