Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επιλογής Τσίπρα για την Αθήνα

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επιλογής Τσίπρα για την Αθήνα Facebook Twitter
6

Εκτός σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας έθεσε τον εαυτό της η Ελένη Πορτάλιου, επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, ασκώντας κριτική στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πρότεινε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος και υπό συγκινησιακή φόρτιση, η κ. Πορτάλιου έκανε λόγο για "από άνω" πρόταση του κόμματος για τον Δήμο της Αθήνας, που, όπως είπε, «ακυρώνει ουσιαστικά τις λειτουργίες ενός κόμματος της Αριστεράς".

Κριτική για τον τρόπο επιλογής των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και άλλοι σύνεδροι, ενώ κάποιοι μετά την ομιλία της κ. Πορτάλιου έσπευσαν να απευθύνουν έκκληση για ενότητα.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολίασε κανείς την πρόταση για περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που έγινε στην αδέκαστη, αντικειμενική δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αγλαΐας Κυρίτση.
Συμφωνώ ότι αυτά τα κάνουν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιό ΠΑΣΟΚ. Ενώ ΝΔ, ΑΝΕΛ, Νέο ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή κλπ επιλέγουν υποψηφίους με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες.!!!!
Μάλλον δεν πρόσεξες το ''κομμα αριστεράς'' στην πρόταση. Δεν περιμένει κανείς απο την ΝΔ, την ΧΑ, τους ΑΝΕΛ να λειτουργήσουν έτσι άλλα το περιμένουν απο ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζετε προοδευτικό και αριστερό.