Μητσοτάκης: «Όλα τα υπουργεία θα συμμετάσχουν στη δεύτερο κύμα κινητικότητας»

Μητσοτάκης: «Όλα τα υπουργεία θα συμμετάσχουν στη δεύτερο κύμα κινητικότητας» Facebook Twitter
3

Oλα τα υπουργεία θα συμμετάσχουν στο δεύτερο κύμα κινητικότητας που θα ξεκινήσεις το  τέλος του Σεπτεμβρίου, όπως αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε χθες υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνοντας από τη σύσκεψη  ενώ παράλληλα τόνισε ότι τα στοιχεία για τη μείωση του μεγέθους του Δημόσιου τομέα θα προέλθουν από την αξιολόγηση των δομών των υπουργείων. Σύμφωνα με τον υπουργό, η αξιολόγηση αυτή «μας οδηγεί στον εντοπισμό των πλεοναζόντων θέσεων που θα αξιολογηθούν με αξιοκρατικές διαδικασίες για να ενταχθούν στην κινητικότητα».

 «Θέλουμε να αφήσουμε στο παρελθόν τα οριζόντια μέτρα και τις παρεμβάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενώ ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι άξιοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. .

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Οι άξιοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε". Εγώ, πάλι, γιατί έχω μια ανησυχία ότι δεν αποκλείεται να φύγουν τελικά οι άξιοι υπάλληλοι και να μείνουν οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες; Από πού αντλώ την ανησυχία μου αυτή; Μα, από το ότι οι τελευταίοι έπρεπε να είχαν ήδη, προ πολλού, φύγει, αλλά παρόλα αυτά παραμένουν. Φοβάμαι μήπως έχουν μπάρμπα στην Κορώνη που τους κρατεί στη θέση τους.
Σωστός ο Κούλης: ο πλεονάζον, η πλεονάζοντα!!! μμμμμμμ ωραία ελληνικά χρυσέ μου, υπουργός είστε?μη μου πείτε στην κυβέρνηση Αντουανέτου Βουναπάρτη του Αναπτυξιακού, λέμε τώρα!