Καταδικάστηκε ο Καμμένος για όσα είπε για τον Αντρίκο Παπανδρέου

Καταδικάστηκε ο Καμμένος για όσα είπε για τον Αντρίκο Παπανδρέου Facebook Twitter
9

Για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου καταδικάστηκε τελικά ο Πάνος Καμμένος, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ  και του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.

Μάλιστα, κάθε φορά που ο Καμμένος αναφέρει το όνομα «Αντρίκος Παπανδρέου» θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει πρόστιμο 500 ευρώ.

Στην απόφαση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο ο εναγόμενος αναφέρεται στον ενάγοντα, με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, δεν προσιδιάζουν με εκείνον που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου κατά κανένα τρόπο και για κανένα λόγο δεν είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας οποιουδήποτε ανθρώπου χάριν ενός αορίστου δικαιολογημένου ενδιαφέροντος του κοινού, πολλώ δε μάλλον όταν τούτο θα μπορούσε κάλλιστα να επιτευχθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη θιγεί η αξία οποιουδήποτε ανθρώπου, δοθέντος ότι ο σεβασμός αυτής αποτελεί βασική συνταγματική επιλογή".



Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) και «παιχνίδια» με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

''Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου'' δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι ''προϊόν διαδικτύου''.

Ο κ. Παπανδρέου , από την πλευρά του, υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος τον έχει παρουσιάσει ''ως οικονομικό εγκληματία, ως άτομο το οποίο συμμετέχω σε μια οικογένεια κόζα νόστρα'', ενώ υπογράμμισε ότι τον έχει αποκαλέσει ''λαμόγιο'' κάτι που αρνήθηκε ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκδίκαση, ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει ότι ο Παπανδρέου αποδέχτηκε όσα τον κατηγορούσε.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
<<Αν είχε τουλάχιστον το θάρρος ο ψεκασμένος να λέει τα ίδια μέσα και έξω από το δικαστήριο....Εκεί μέσα έκανε την κότα όμως.>> Εδώ θα συμφωνήσω απόλύτως μαζί σου!!!<<Αμ το άλλο; Που ανακοίνωσε ο ανοιχτοχέρης ότι θα λέει στους δημοσιογράφους μια φορά τον μήνα το όνομα του Αντρίκου και θα πληρώνει το πρόστιμο των 500 Ευρώ;>> Εντάξει,εδώ,πουλάει τζάμπα μαγκιά και πολιτικάντικα φούμαρα...
Μιλάμε για μεγάλο θράσος. Ενώ στο δικαστήριο δήλωσε ότι δεν έχει πει αυτός τίποτα και όλα τα έλεγαν άγνωστοι στο διαδίκτυο, μετά βγήκε έξω και παρίστανε πάλι τον εισαγγελέα.Το ίδιο έκανε και σήμερα που βγήκε η απόφαση. Ενώ καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και του απαγορεύτηκε να αναφέρει το όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, αυτός ισχυρίστηκε ότι απαλλάχτηκε.Πολύ αξιόπιστος πολιτικός ο ψεκασμένος!!! Το περίεργο είναι ότι και πολλά ΜΜΕ και σάιτς παρουσιάζουν το θέμα έτσι που να δικαιώνουν τον καταδικασμένο.Πολύ έγκυροι οι δημοσιογραφίσκοι μας!!!!
Ανθρωπάκια,Λήδα μου!!!Προσπαθούν να σπιλώσουνε το όνομα του Αντρίκου,ότι δήδεν έβγαλε "κασέρι" από την κρίση των Ελληνικών Ασφαλίστρων Κινδύνου...Μα είναι δυνατόν ο αδερφός του Γ.Α.Π.αρου να προβεί σε τέτοιες τιποτένιες πράξεις?????!!!!!!
Όσο ειρωνικά και αν το λες σταδαίε μου,ακριβώς αυτό είναι. Ανθρωπάκια θρασύδειλα που προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα κατασυκοφαντώντας. Αν είχε τουλάχιστον το θάρρος ο ψεκασμένος να λέει τα ίδια μέσα και έξω από το δικαστήριο....Εκεί μέσα έκανε την κότα όμως.Αμ το άλλο; Που ανακοίνωσε ο ανοιχτοχέρης ότι θα λέει στους δημοσιογράφους μια φορά τον μήνα το όνομα του Αντρίκου και θα πληρώνει το πρόστιμο των 500 Ευρώ; Προτιμάει να βγάζει το άχτι και τη χολή του παρά να δίνει τα χρήματα που του περισσεύουν σε κανένα φτωχό. Γραφικός και μάγκας του γλυκού νερου.
''Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου'' δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι ''προϊόν διαδικτύου''. Στη Βουλή ελληναράς με φωνάρες και κλασική ψευτομαγκιά,στο τουίτερ διακηρύξεις επανάστασης και στο δικαστήριο παιδάκι που το κατσαδιάζει η μαμά του 'μα,μανούλα,δεν το'κανα'γω,το παιδάκι απέναντι το'κανε..."Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν ο μέσος ελληναράς ψηφοφόρος του καμμένου.
Από το παραπάνω άρθρο της Lifo είναι το απόσπασμα.Αν δε θεωρείς τη Lifo αξιόπιστη γιατί έχεις προφίλ για να σχολιάζεις σ'αυτή;Αύριο θα θυμηθώ να πάρω τα πρακτικά από τα δικαστήρια γιατί είμαι μεγάλος φαν του Αντρίκου Παπανδρέου και το πραγματικό μου όνομα είναι Αλέξης Κούγιας.Σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη που σου΄θιξα τον αρχηγό που δίνει την τεράστια μάχη για την πατρίδα.Αλλά,βλέπεις,δε φταίω εγώ.Μ'επηρέασαν οι αεροψεκασμοί και το HAARP.