Μητσοτάκης: «Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας δεν πεθαίνουμε»

Μητσοτάκης: «Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας δεν πεθαίνουμε» Facebook Twitter
4

Στους ηλικιωμένους που δεν πεθαίνουν-συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του σε αυτούς-έριξε το βάρος του προβλήματος της οικονομίας και της κοινωνίας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στη χθεσινή συνέντευξη του σε bloggers, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

Είπε συγκεκριμένα: «Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητος είναι η τρίτη ηλικία, οι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν, δεν πεθαίνουμε δυστυχώς. Κι από κει και πέρα επιβαρύνουμε δυσανάλογα άλλους ανθρώπους.»

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
το προβλημα της χωρας ειναι ο ζαμπλουτος (πως;) μητσοτακης υποθετω εξακολουθει και παιρνει μια ή και πολλές συνταξάρες χωρις να εχει πληρωσει ποτε φορο ή εισφορες.υπενθυμιζω οτι οι βουλευτες μεχρι προσφατα πληρωνοντουσαν αφορολογητα.
"Μεταξύ σοβαρού και αστείου για το πρόβλημα της χώρας" Το πρόβλημα της χώρας αυτής είναι ότι οι αστείοι κάνουν τους σοβαρούς.Ο εν λόγω κύριος είναι ένας από αυτούς.