Βενιζέλος σε Ζωή: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο και ντροπή του κοινοβουλίου»

Βενιζέλος σε Ζωή: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο και ντροπή του κοινοβουλίου» Facebook Twitter
28

Οι εντάσεις και τα επεισόδια μεταξύ μελών που επιχειρούν να μετατρέψουν μια πολύ σοβαρή υπόθεση σε επιθεωρησιακό θέαμα συνεχίζονται στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Μετά το πρωινό επεισόδιο μεταξύ Γεωργιάδη-Κασιδιάρη-Βενιζέλου και Κωνσταντοπούλου, τα νεώτερα είναι μια νέα κόντρα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, που ξεκίνησε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρατήρηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που καθόταν σταυροπόδι.  «Έλεος πια» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος εκνευρίστηκε αμέσως μετά ακόμη περισσότερο όταν ρωτήθηκε από την Κωνσταντοπούλου αρκετές φορές, πόσους υπολογιστές έχει σπίτι του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε «άπειρους», ωστόσο εκείνη επέμενε επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια ερώτηση «πόσους υπολογιστές έχετε σπίτι σας».

Ο κ. Βενιζέλος της απάντησε: «Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης».

Όμως τα χειρότερα ήρθαν λίγο αργότερα όταν ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας της:  «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».

28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Επειδή είναι αντιπαθητικός ο Βενιζέλος (πράγματι είναι), δεν θα δώσουμε εύσημα και στην κα Κωνσταντοπούλου για το βασανιστικό τρόπο που εξετάζει τους μάρτυρες. Μη ξεχνάτε ότι με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο εξέταζε και το θύμα του βιαστή- πελάτη της.
Και βέβαια δεν λέω ό,τι να ναι, αγαπητέ @LilSchubert. Είμαι δικηγόρος συνάδελφος της εν λόγω κυρίας. Περιμένοντας τη σειρά μου στο Δικαστήριο, την έχω δει, σε μερικές δίκες, πώς εξετάζει τους μάρτυρες. Σε διαβεβαιώ ότι είναι πολύ βασανιστικός ο τρόπος της. Αν δεν πάρει την απάντηση που επιδιώκει, προς όφελος του πελάτη της, δεν σταματά. Και, ως συνήθως, αγνοεί τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου που της υποδεικνύει να μην επαναλαμβάνει τις ίδιες ερωτήσεις με 100 διαφορετικούς τροπους.
Hahahaha, υπόσχομαι να ψηφίσω όποιον χρησιμοποιήσει πρώτος στην προανακριτική επιτροπή ατάκες από monty python όπως "I fart in your general direction"!Απο την πρώτη μέρα επιθεώρηση ήταν, και αν το κανάλι της βουλής δεν αρχίσει να το μεταδίδει ζωντανά, να κλείσει άμεσα και να απολυθούνε όλοι οι αργόσχολοι εκεί. Αμάν πια.
Βασανισμος είναι να γ@μας τον λαουτζικο ,κι οταν σου απευθυνουν ξανα και ξανα την ερωτηση γιατι το κανεις αυτο ,να δυσανασχετεις κιολας.Και σαν να μην φτανει αυτο ,καθε μαλακας σ' αυτη τη χωρα χρησιμοποιει καθε ειδους σεξιστικα σχολια για να χτυπησει οποια γυναικα του αντιμιλαει.Σε λιγο οταν θα σας τελειωσουν οι απαντησεις τι θα κανετε θα αρχισετε να λετε οτι εχει κυτταριτιδα?
«Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης».....μεγάλη ατάκα... θα τη χρησιμοποιώ συχνά στο εξής.. :P
Αυτή είναι η τακτική της προβοκατόρικης εξέτασης. Ρωτάς το ίδιο πράγμα παίρνεις την ίδια απάντηση ξαναρωτάς σου απαντάει και επιμένεις προσθέτοντας μαζί και άσχετες ερωτήσεις συνοδευόμενες από σπόντες και συστάσεις με σκοπό να εκνευρίσεις τον εξεταζόμενο ώστε να τον κάνεις να παρεκτραπεί -δικαιολογημένα- και να σου απαντήσει ανάλογα με το στυλάκι σου.Αφαιρείς όλη την διαδικασία που προηγήθηκε για να τον κάνεις να σου απαντήσει έτσι και μετά προβάλεις αποσπασματικά αυτή την απάντηση ώστε αυτός να φανεί αγενής και θρασύς όλοι οι άλλοι που έχουν αγανακτήσει με τη συμπεριφορά σου ως σύμμαχοί του και εσύ ως αγνή ανακριτής που κάνει σοβαρά τη δουλειά της.
Συμφωνώ μαζί σου αγαπητές @Maxik. Ακριβώς αυτό κάνει. Και στο Δικαστήριο. Και με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο εξετάζει και τα θύματα των πελατών της.
Τι να μας πεις εσύ ρε Βενιζέλε; Λαικιστής μέχρι αηδίας. Ο πάτος δεν έχει τελειωμό. Μου είναι παντελώς αδιάφορη Κωνσταντοπούλου, αλλά συγκεκριμένα ο Βενιζέλος ΔΕΝ αντέχεται πλέον.
Ο Βενιζέλος ευκαιρία έψαχνε για να κάνει το ελιγμό του και να ξεφύγει. Και ήξερε πολύ καλά πως την ευκαιρία αυτή θα την έβρισκε εξαιτίας της ύπαρξης στην εξεταστική της Ζωής και του Ηλία. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα περισσότερο ενδιαφέρονται να πουλήσουν βαξεβάνιο (η μεν)/φασιστικό (ο δε) λαϊκισμό που ικανοποιεί τα κατώτατα ένστικτα της κομματικής τους πελατείας και λιγότερο για την διερεύνηση της υπόθεσης. Ο Βενιζέλος στην συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε έξυπνα και κέρδισε (ή μάλλον δεν έχασε όσα θα έχανε αν είχε σοβαρούς ανθρώπους απέναντι του). Τώρα για να μην γελιόμαστε tricky ερωτήσεις δεν θα γίνονταν από τα υπόλοιπα μέλη της εξεταστικής στον Βενιζέλο (όπως και δεν θα γίνονταν από την Ζωή στον Μητρόπουλο ο οποίος βρίσκεται στη λίστα αλλά δεν έχω ακούσει το στοματάκι της να αναφέρεται σε αυτόν). Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως εξυπηρετεί κάτι η εριστική συμπεριφορά και οι σάχλες δημοτικού από την της συριζαυγής τις οποίες και κάποιοι (που θυμίζουν τους φανατισμένους πασόκους του 80!) από ότι βλέπω επιδοκιμάζουν.