Ραντεβού Τσίπρα-Σόιμπλε

Ραντεβού Τσίπρα-Σόιμπλε Facebook Twitter
6

Συνάντηση και με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έχει η Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Βερολίνο. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, που ως τώρα ήταν «απομονωμένος» από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά- θα μεταβεί αύριο στο Βερολίνο και η μεγάλη συνάντηση αναμένεται τη Δευτέρα. Την είδηση επιβεβαίωσε και η γερμανική πλευρά με το σχόλιο ότι ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση- η οποία δεν είχε αντίρρηση.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Γιατί δημοκρατία και πολιτική σοβαρή σημαίνει να μπορείς να συνδυαλλέγεσαι και με αναρχικούς που είναι αίμα σου και με τον εχθρό σου που καθορίζει τώρα πια το μέλλον της πατρίδας σου.
Ελπιζω ο Αλεξης να του "τα σουρει" ενα χερακι! Τα γνωστα, οτι η Γερμανια δεν πρεπει να μιλαει γιατι μας χρωσταει πολλα, οτι ειναι φασιστας καιαυτος και η Μερκελ, οτι επιασε κοροιδο την ελληνικη κυβερνηση που πληρωνει τα παρανομα μνημονια κλπ...Α, και επισης οτι η Αργεντινη ειναι προτιμοτερη απο την Ευρωπη!
Πέταξε μας έξω απο την Ευρωζωνη αν τολμας ρε! Θα μασήσει και θα μας τα χαρίσει μη σου πω ότι θα μας δώσουν και 200 δις για ψυχική οδύνη!@bakaka Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον είπαν "κουτσο" στην Βουλη και η Αυγή τον παραλληλησε με τους ναζι, μιλάμε για επίπεδο, όχι αστεία.....