Νέα απώλεια για τους ΑΝΕΛ - Παραιτήθηκε ο Μανώλης Αλιφιεράκης

Νέα απώλεια για τους ΑΝΕΛ - Παραιτήθηκε ο Μανώλης Αλιφιεράκης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ από το κόμμα της συγκυβέρνησης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ. 

Το μεσημέρι παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος, Μανώλης Αλιφιεράκης, που με επιστολή του ζητά από τον Πάνο Καμμένο να δεχτεί την παραίτησή του από μέλος του κόμματος.

Όπως επισημαίνει ο κ. Αλιφεράκης, με αυτή του την κίνηση διαχωρίζει τη θέση του από τους χειρισμούς των ΑΝΕΛ στο ονοματολογικό. 

Αναλυτικά η επιστολή

 

Προς κ. Καμμένο Παναγιώτη

Θέμα : υποβολή παραίτησης

Κύριε πρόεδρε

Σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας των Αν. Ελ, καθώς και την θέση απλού μέλους του κόμματος σας.

Με τον τρόπο αυτό θέλω να διαχωρίσω την θέση μου σχετικά με τους χειρισμούς σας στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.

Ήλθα στο κόμμα σας πιστεύοντας στις αρχές σας, τις ικανότητες και την βούληση σας να κυβερνηθεί σωστά η χώρα.

Στην πορεία διαπίστωσα σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των ανεξαρτήτων ελλήνων . Σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής.

Πιστεύω στην εθνική συμφιλίωση , στην πολιτική και οικονομική κάθαρση, όμως σε πολλές περιπτώσεις από την άλλη πλευρά της συγκυβέρνησης δεν έγιναν σεβαστές οι δικές μας ευαισθησίες ή εσείς δεν επιμείνατε αρκετά.

Τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μανώλης Ι.Αλιφιεράκης

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM