ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δημήτρης Καμμένος: Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά

Δημήτρης Καμμένος: Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου πως στην ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά. 

Σε συνέντευξή του στο Σκάι μετά το «ναι» στην πρόταση της ΝΔ κατά της κυβέρνησης και την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε το παρασκήνιο της κρίσιμης ψηφοφορίας του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είπε πως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ πριν από την ψηφοφορία συζητήθηκε το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Για το ότι ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής, είπε πως δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία». «Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα νιώθω ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα», πρόσθεσε.

Τέλος, σχετικά με τον Πάνο Καμμένο, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος που ήταν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ήθελε να διατηρήσει την φιλία του με τον Πάνο Καμμένο.

«Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM