Το Μαξίμου κατηγορεί τον Μητσοτάκη για αντικοινωνικό μένος

Το Μαξίμου κατηγορεί τον Μητσοτάκη για αντικοινωνικό μένος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. 

Το Μαξίμου κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι τρέφει «αντικοινωνικό μένος».

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης», τονίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού. 

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειμμα πολιτικής βούλησης στην αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να αναθεωρήσει στο μέλλον τον ποινικό κώδικα, ώστε να τιμωρούνται συστηματικές ενέργειες που ζημιώνουν την χώρα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, οι ηγέτες και τα μέλη του «Ρουβίκωνα» είναι γνωστά, καθώς αναρτούν μηνύματα και απειλές στο Facebook.

Παράλληλα, δεσμεύθηκε  πως μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει, εντός διετίας, τον φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 20% και τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM
Παππάς: «Εσείς κυβερνούσατε όταν γίνονταν οι υποκλοπές, όταν έγιναν τα Τέμπη, και εσείς θα παραιτηθείτε»

Πολιτική / Παππάς: «Εσείς κυβερνούσατε όταν γίνονταν οι υποκλοπές, όταν έγιναν τα Τέμπη, και εσείς θα παραιτηθείτε»

«Είναι οι μέρες που τελειώνει το κρυφτό και για τον κ. Μητσοτάκη και για τον κ. Καραμανλή» τόνισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
NEWSROOM