Προκήρυξη εκλογών ζητά από την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία

Προκήρυξη εκλογών ζητά από την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Να προκηρύξει εκλογές καλεί εκ νέου την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πως έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τη χώρα. 

Όπως υπογραμμίζει η Πειραιώς, αν η κυβέρνηση θεωρεί «ότι τα έχει πάει περίφημα στην οικονομία», τότε δεν χρειάζεται καμία παράταση του μνημονίου «που μόνη της υπέγραψε» και καμία πιστοληπτική γραμμή στήριξης.

«Αν αντιθέτως συνειδητοποίησε επιτέλους το νέο αδιέξοδο που έχει προκαλέσει στη χώρα, η λύση είναι μία. Να προκηρύξει εκλογές για να προκύψει μια νέα κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα ανακτήσει με τις επιλογές της και την εμπιστοσύνη των αγορών», συνεχίζει η ΝΔ.

«Έτσι θα λύσει ο κ. Τζανακόπουλος και τις απορίες του για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που δεν περιλαμβάνει κανένα μνημόνιο» τονίζει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανές», μία κυβέρνηση να ζητά καθοδήγηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για το πώς να βγει η χώρα «από το τέλμα που προκάλεσε η καταστροφική οικονομική πολιτική».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM