Κουβέλης: Κανείς δεν μπορεί να πει πότε ακριβώς θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Κουβέλης: Κανείς δεν μπορεί να πει πότε ακριβώς θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
5

«Ουδείς μπορεί να μιλήσει με σαφήνεια για το χρόνο απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές ύψιστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ταυτοχρόνως ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι η κράτηση των δύο στρατιωτικών φαίνεται να έχει ενταχθεί στην «απαράδεκτη» εθνικιστική ατζέντα του κ. Ερντογάν, ενόψει των εκλογών στην Τουρκία.

Ο Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής στην οποία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ΕΠΕ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα σταματήσει η -με κυμαινόμενη ένταση- προκλητικότητα της Τουρκίας.

Καθώς, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας- αυτό που επιδιώκει η ηγεσία της γείτονος είναι να εξασφαλίσει πεδίο με δήθεν αμφισβητούμενα ζητήματα, ώστε να βρεθεί η Τουρκία παρούσα στην ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ.

Πάντως, ο κ. Κουβέλης τόνισε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν δέχεται, «αντιθέτως αποκρούει» και δεν μπαίνει σε λογική συζήτησης αναφορικώς με τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αυτά προκύπτουν από συγκεκριμένες συνθήκες, της Λωζάνης και των Παρισίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πιο ξύλινος δεν γίνεται, τυπικός κομματικός κομισαριος που εκτός από διαπιστώσεις δεν έχει την αντίληψη και το απαιτούμενο σθένος να κινητοποιήσει τους παράγοντες πίεσης που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Οι Τούρκοι απλά τον γλεντάνε όπως και όλους τους υπόλοιπους του τσίρκου. Μονο κατάπτωση σε όλα τα επίπεδα
Το ξέρουμε κ. Κουβέλη.Μην μπαίνετε στον κόπο να το λέτε κάθε τρεις και λίγο, επειδή δεν έχετε τίποτε άλλο να πείτε για να παραδεχτείτε εμμέσως, τι μεγάλη κουταμάρα είπατε την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων σας ότι "σύντομα θα απελευθερωθούν".Και μόνο για αυτό, η πολιτική σας εμβέλεια είναι κάτω του μηδενός.Καιρός να ιδιωτεύσετε.
Bασικά πριν τις εκλογές ,τις δικές μας,δώρο του Ερντογάν στους μοναδικούς Ευρωπαιους συνομιλητές του, τον ΣΥΡΙΖΑ.Θα παρουσιαστεί βεβαια σαν μια μεγάλη δηπλωματική επιτυχία της κυβέρνησης με επιτροπες υποδοχής και τα σχετικά πανηγυρια.