Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή στελέχους της ΝΔ που επιδοκίμασε την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή στελέχους της ΝΔ που επιδοκίμασε την επίθεση στον Μπουτάρη Facebook Twitter
0

Την επιδοκιμασία της φασιστικής επίθεσης σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, από το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Δ. Καμπόσο καθώς «κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ


«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη ΝΔ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.


Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ