Συγγνώμη για το «κουτσός»

Συγγνώμη για το «κουτσός» Facebook Twitter
19

Συγγνώμη ζήτησε το βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού αναφέρθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με το χαρακτηρισμό «ο κουτσός».

 «Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του. Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλλω κάποιον», είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στον Βήμα Fm ο κ. Σταθάς.

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Μπράβο που αναγνωρίζει το λάθος του και ζητάει συγνώμη. Άθλια βέβαια η δικαιολογία ότι "στην επαρχία δεν θεωρείται προσβολή" (τι μας λες ρε μεγάλε;) Τις τελευταίες μέρες είδαμε διάφορα άθλια στη Βουλή, και σκεφτείτε το εξής: Βάσει του κανονισμού, οι Βουλευτές δεν κάνει να διαβάζουν τους λόγους τους παρά μόνο να συμβουλεύονται σημειώσεις. Πρέπει δηλαδή να αγορεύουν "live". Φανταστείτε εκεί τι θα είχαμε να ακούσουμε ..
Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε παιδεία ούτε κουλτούρα. Ακόμα και ο τρόπος που προσπαθεί να δικαιολογηθεί, την καφρίλα του βγάζει. Άκου στην επαρχία δεν το θεωρούν προσβολή αυτό. Θα ήθελα πολύ να μου πει αν θεωρεί προσβολή όσα σκέφτομα εγώ για αυτόν, αλλά θα με κόψει η λογοκρισία.
Η γιαγιά μου έλεγε ότι από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να είχε την συναίσθηση του τι λέει και να μετά να το ξεστομίζει. Βιάζεται όπως βιάστηκε να γίνει και πολιτικός. Άλλος ένας ανώριμος που θέλει να μας κυβερνήσει. Γίνατε τόσο πολλοί. Έλεος!
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι σχολιαστές τον επαινούν που ζήτησε συγνώμη και αναρωτιέμαι αν διάβασαν και το άρθρο ή μόνο τον τίτλο, γιατί εγώ διαβάζοντας το άρθρο κατάλαβα ότι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε, ότι εμμένει στην απαράδεκτη φράση του και το "συγνώμη" έχει την χροιά του "ρε δεν με παρατάς"
Ποιά είναι η παιδεία σου ρε Σταθά; Δεν έχεις σπουδάσει ΤΙΠΟΤΑ όπως και οι περισσότεροι συναγωνιστές σου... Τα "γαλόνια" τα πήρες στον συνδικαλισμό και σαν οργανωτής του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"... Νομίζεις δεν φαίνεται ξεκάθαρα αυτή η έλλειψη παιδείας; Νομίζεις μπορείς να κρυφτείς; Ακόμα και ο τόπος καταγωγής σου φαίνεται όταν μιλά κάποιος μαζί σου, ναι εκεί που λέτε "φύγε από δω ρε γκαβέ, κούτσαβλε, αρρωστιάρη" κλπ τάχα μου χαριτολογώντας.Και εμένα η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να πω ανοιχτά αυτό που είσαι πραγματικά, δηλαδή ένας μεγάλος μ@λ@κας...
Αυτό που μου αρέσει με τους πολιτικούς είναι ότι πάντα όταν κάνουν/πουν μια μαλ@$#α το πρώτο πράγμα που θα πουν για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους είναι ότι δεν είναι στην "κουλτούρα και την παιδεία τους".Αν δεν ήταν, δε θα το έλεγες, φίλε.Και επίσης κάποιος ας τον ρωτήσει κάποιος ότι αυτούς που λένε... "κουτσούς" στην επαρχία, όπως λέει, τους έχει ρωτήσει κανείς πώς νιώθουν όταν το ακούνε;Παρ'όλα αυτά, όλοι κάνουμε και λέμε βλακείες. Ζητάμε συγγνώμη (όπως έκανε) και προχωράμε. Μην το ρίχνουμε όμως σε άκυρα πράγματα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Δεν πειραζει, κ. Σταθα. Ηταν τοσο συναρπαστικη η ομιλια σας κατα τα λοιπα και τοσο μελιρρυτος εσεις, που ουτε καν το προσεξαμε. Ειδες τι σου κανει η παιδεια και η κουλτουρα; Και κουτσους ανασταινει.
Μπράβο του που αναγνωρίζει το λάθος του και ελπίζω να μην το επαναλάβει. Δυστυχώς όμως η σοβαροφάνεια και η ξύλινη γλώσσα που λουζόμασταν τόσα χρόνια από τους πολιτικούς αντικαταστάθηκε από τις γελοιότητες και τις ασυναρτησίες. Είναι ντροπή να φτάσουμε στο σημείο να νοσταλγούμε τους παλιούς. Νέοι βουλευτές κάνετε την αυτοκριτική σας (όπως ο κύριος) και σοβαρευτείτε.
Ναι ετσι ειναι. Εκει στην επαρχεια οποτε θες να κανεις λογοπαιγνιο λες "γεια σου κουτσε"! Ειναι σαφες οτι η "παιδεια και η κουλτουρα" του συγκεκριμενου καφρου δεν θα επετρεπε να κανει υποτιμητικο σχολιο για τον κουτσο(με την καλη εννοια...)
Ε δεν ακούς και πολλές φορές συγνώμη από πολιτικούς. εκτός αν είναι του τύπου "συγνώμη που κάποιοι άλλοι που δεν ήταν ΕΓΩ έκαναν κάτι κακό που κάλλιστα θα έκανα κι εγώ αν είμουν στη θέση τους αλλά ο θεός εδωσε και δεν είμουν. Αναλαμβάνω την ευθύνη μέχρι να μου αναγνωριστεί η αυτοθυσία αλλά στην πραγματικότητα άλλοι φταίνε. Να'μαστε ξεκάθαροι."