Συνεργασία του Μιχελογιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργασία του Μιχελογιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
5

Συνεργαζόμενος με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλέον, ο ως τώρα συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ,  ανεξάρτητος βουλευτής Γιάνννης Μιχελογιαννάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο το βουλευτή, προηγήθηκε συνάντηση και συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.  

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Οι επιδοτήσεις για φέτο πληρώθηκαν (μιλάμε για λάδι που ούτε η Μεσόγειος δεν το χωράει).Άσε μην τυχόν του χρόνου αλλάξει διεύθυνση το μαγαζί και πάθουμε καμμιά λαχτάρα.
και λέμε οτι πρέπει να ψηφίζουμε στις εκλογές, να δηλώνουμε το παρόν, να μην έχει αποχή κτλ κτλ.έτσι όπως το πάνε θα ντρεπόμαστε να ψηφίσουμε γιατί οτι και να επιλέγουμε θα είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας.
Όσοι απομακρύνονται (εγκαταλείπουν τα κόμματά τους) έχουν σαν δικαιολογία την απόκλιση από προγραμματικές δηλώσεις κλπ. Πως όμως δικαιολογούν την προσχώρησή τους, σε κόμματα που δεν είχαν καμιά ιδεολογική συγγένεια με αυτούς;Μάλλον είναι γλυκειά η κουτάλα με το μέλι και είναι δύσκολο να την αφήσουν.