ΝΔ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες

ΝΔ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες Facebook Twitter
SOOC
0

«Είναι εξόφθαλμο ότι η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες», δηλώνει η ΝΔ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Τουλάχιστον ας σιωπήσουν οι υπουργοί, αντί να αδειάζει ο ένας τον άλλον, γιατί η χώρα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και στο εξωτερικό», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς. 

Το πρωί, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση μίσθωσης των γαλλικών φρεγατών.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε τον υφιστάμενό του, Φώτη Κουβέλη καθώς είπε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τη Γαλλία για τις φρεγάτες.

Για το θέμα των γαλλικών φρεγατών είχε επικρίνει νωρίτερα την κυβέρνηση και ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, με σχόλιό του στο Twitter.

Όπως επισήμανε ο υπεύθυνος τομεάρχης, υπάρχουν 3 «γραμμές» για 2 φρεγάτες, με τον Φώτη Κουβέλη να υποστηρίζει πως υπάρχει συμφωνία για leasing δύο φρεγατών FREMM, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να λέει από την πλευρά του ότι «υπάρχουν διερευνήσεις για διαφορά projects» και τον υπουργό Πάνο Καμμένο να ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση συζητά μόνο για ναυπήγηση φρεγατών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM