Καμμένος: Ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο από το 1974 - Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

Καμμένος: Ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο από το 1974 - Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Για ακήρυχτο πόλεμο στο Aιγαίο από το 1974 έως σήμερα, έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε σημερινές δηλώσεις του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Τατόι, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ που διοργανώνεται σήμερα, και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ένας «ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο», δήλωσε:


«Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας τη εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις... αυτές είναι ενέργειες που συναντιούνται μόνο σε πόλεμο ή τουλάχιστον έχουν συνθήκες πολέμου.

»Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974, όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και σεβόμενοι το δικαίωμα της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, να αναχαιτίζουμε ό,τι μπαίνει στον ελληνικό εθνικό εναέριο χώρο και να προσγειωνόμαστε τελευταίοι.

»Θέλω να συγχαρώ την πολεμική αεροπορία για το τεράστιο επίτευγμα. Αυτό όμως έχει κόστος νέους ανθρώπους, οι οποίοι εγκαταλείπουν οικογένειες και παιδιά».

Απαντώντας σε ερώτηση για τους Τούρκους αξιωματούχους που τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους, ο κ. Καμμένος δήλωσε «οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
κι όλα τ' άλλα να μην είχαν κάνει οι Συριζαίοι, η τοποθέτηση Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ και η εν λευκώ εξουσιοδότησή του να παίζει με αληθινά όπλα, αληθινούς φαντάρους, αληθινές αντίπαλες χώρες κλπ είναι από μόνη της αρκετός λόγος να μείνουν στην ιστορία σαν μια από τις χειρότερες συμφορές που βρήκαν ποτέ τη χώρα.
Παραλήρημα μεγαλείου (delusion of grandeur) λέγεται αυτό που έχεις Καμένε! Και οι ήρωες (το όντι) δεν πέθαναν λόγω κάποιου ακύρηχτου πολέμου (που σε τρώει ... η ουρά σου να κάνεις κυρηγμένο), αλλά λόγω των τρομερών ελλείψεων στη συντήριση του εξοπλισμού τους λόγω οικονομικής κρίσης. Ας μην περνάει στα ψιλά γράμματα ότι από τα ευρήματα στα συντρήμια του αεροσκάφους προκύπτει η απόπειρα εκτίναξης (η οποία προφανώς δε λειτούργησε ποτέ).