O Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως δεν πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς

O Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως δεν πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς Facebook Twitter
5

Την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης λίγες ώρες μετά την κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου με τα μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας.

«Πρόκειται για εξαιρετικό νομοσχέδιο σε ό,τι αφορά την αναδοχή και την υιοθεσία, προστατεύοντας τα παιδιά με ειδικές ικανότητες και λύνοντας χρόνια προβλήματα που μέχρι σήμερα ταλάνιζαν τον δαιδαλώδη αυτόν χώρο, ο οποίος είχε πολλά γκρίζα σημεία σε ό,τι αφορά τις υιοθεσίες, και παράλληλα δείχνει εξαιρετική κοινωνική ευαισθησία», αναφέρει ο κ. Μιχελογιαννάκης .

«Ωστόσο, αυτό το κατά άλλα εξαίρετο νομοσχέδιο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, ένα ενδεχόμενο που, ως γιατρό και ως πολιτικό, με βρίσκει αντίθετο, αφού πιστεύω ότι δεν είναι ώριμη η ελληνική κοινωνία για κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα για ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται τεράστια ψυχολογική υποστήριξη, κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα πετύχει».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του ως γιατρός για να αποκλείσει κάτι τέτοιο δείχνει πως η παιδεία είναι πιο σημαντική από τη μόρφωση. Ωστόσο, απ'όσο γνωρίζω είναι καρδιολόγος, όχι ψυχολόγος οπότε ας αφήσει ειδικούς να ασκήσουν κριτική πάνω σε αυτό.
Ο εν λόγω κύριος μας έχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι είναι ένας κλασσικός τουρκομπαρόκ βλάχος με ένδυση σύγχρονου ανθρώπου που τον ενδιαφέρει μόνο η ψηφοθηρία.
Μα για το καλο τους το λεει ο ανθρωπος βρε κουτο, δεν είναι ότι δεν μπορουν οι ομοφυλοφιλοι να γίνουν αναδοχοι γονεις αλλα δεν είναι ετοιμη η κοινωνία και δεν υπάρχουν οι δομες ψυχολογικης υποστηριξης των ομοφυλόφιλων που θα γίνουν αναδοχοι γονεις...το παρεξηγησες το παλικαρι.