Περισσότερη αστυνόμευση στην Αττική υπόσχεται ο Τόσκας

Περισσότερη αστυνόμευση στην Αττική υπόσχεται ο Τόσκας Facebook Twitter
1

Περισσότερους αστυνομικούς στον δρόμο σε πεζές περιπολίες προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών-Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο», που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

«Θα κατεβάσουμε όλο και περισσότερο κόσμο στον δρόμο», λέει χαρακτηριστικά, αφαιρώντας αστυνομικούς από την προστασία ανθρώπων που δεν τη χρειάζονται.

Υπεραμύνεται της απόφασης κατάργησης της ομάδας «Δέλτα», σημειώνοντας ότι λειτουργούσε χωρίς σχέδιο και χωρίς διοικητές, ενώ πετάει το γάντι της συνεργασίας στον δήμαρχο Αθηναίων για το θέμα των Εξαρχείων:

Οι καταστάσεις σε προβληματικές περιοχές σε όλο τον κόσμο βελτιώθηκαν σταδιακά με κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι αποκλειστικά από την αστυνομία.Είναι άδικο να προσπαθεί κάποιος να τις δικές του παραλείψεις και τα προβλήματα να τα φορτώνει σε ένα υπουργό για να καλύψει τις δικές του αδράνειες είπε ο κ. Τόσκας.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM