Διαψεύδει ο Καραμανλής δημοσίευμα για τηλεφωνική επικοινωνία με Τσίπρα

Διαψεύδει ο Καραμανλής δημοσίευμα για τηλεφωνική επικοινωνία με Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
3

Σε διάψευση δημοσιεύματος που κάνει λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή, προχώρησε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού αναφέρει τα εξής:

«Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", το οποίο αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με το κ. Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προφανως και υπαρχει υπογεια επικοινωνεια . Δεν ειναι τυχαιο οτι την περιοδο Καραμανλη που ηταν καταστροφικη για την χωρα οι Συριζαιοι στα πανελ κανουν σαν να την αγνοουν ή σαν να ηταν ενα τριμηνο οπου δεν συνεβει και τιποτα φοβερο . Θεωρω την Τσιπρα λαικιστη κακιστου ειδους αλλα τον Καραμανλη τον θεωρω απλα δειλο και ισως τον πιο αδειο σε περιοχομενο πρωθυπουργο που ειχε ποτε αυτην η χωρα . Ετσι οπως εξαφανιστηκε , και δεν ξαναμιλησε για τιποτα και ακουμε το τι νιωθει , σκεφτεται ή οτι θυμωσε με το Α ή το Β , ειναι πραγματικα γελοιο . Στην Γαλλια τον Σαρκοζι τον τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για τις σχεσεις του με τον Κανταφι . Απο τον Καραμανλη λογος θα ζητηθει ποτε για την κακοδιαχειρηση της χωρας? Ο Τσιπρας παντως δεν δειχνει διαθετειμενος να τον ζητησει .
Μην κάνετε τέτοια όνειρα... ουσιαστικά ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και για αυτόν τον λόγο, αλλά η αλήθεια φάνηκε όταν ο Παυλόπουλος (βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή που η κακοδιαχείριση της έφερε τον όλεθρο έγινε Π.τ.Δ.) Ας το πάρουμε απόφαση πως πρόκειται για μια μεγάλη παρέα που διοικεί τη χώρα... τα χρώματα μπλε, πορτοκαλί και Πράσινο είναι για τους τύπους.
...αφού είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός απο το 2009 έχει χάσει τη μιλιά* του.-----* ως ανακριβή κρίνονται δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε χάσει τη μηλιά του. Αυτή ουδέποτε εχάθη αλλά καταναλώθηκε μαζί με τα επ'αυτής μήλα.