Καμμένος: Η συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα προχωρά και θα φτάσει μέχρι το τέλος

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα προχωρά και θα φτάσει μέχρι το τέλος Facebook Twitter
1

Μετά το έντονο παρασκήνιο για ρήξη στις σχέσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του έξω από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως η συγκυβέρνηση «προχωρά και θα φτάσει μέχρι τέλους».

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.

«Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι. Η συγκυβέρνηση προχωράει και θα φτάσει μέχρι το τέλος», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά.

Ωστόσο σημείωσε πως υπάρχουν θέματα για τα οποία «δημόσια έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τις θέσεις ούτε του ενός ούτε του άλλου κόμματος», φέροντας για παράδειγμα το Σκοπιανό.

Σχετικά με το θέμα της ονομασίας, ξεκαθάρισε πως «Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική» και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα είναι σειρά της FYROM να κάνει συνταγματικές αλλαγές. Προϋπόθεση για λύση είναι η αλλαγή του Συντάγματος».

Δείτε το βίντεο:

 

Αναφερόμενος στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, τους χαρακτήρισε «ομήρους».

«Όσον αφορά τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, όσον αφορά το θέμα των δυο ομήρων είναι θέμα για το οποίο δεν κάνω δηλώσεις. Πρέπει να το χειριστούμε υπεύθυνα και το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών. Επιζητούμε κοινή εθνική γραμμή. Έχουμε δυο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. Τα δυο παλικάρια φύλαγαν τα εθνικά μας αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα. Αυτοί οι δυο στρατιωτικοί εκτελούσαν την απόφαση των υπουργών άμυνας και της συνόδου κορυφής για την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων», είπε ο Π. Καμμένος. Και κατέληξε: «Θα κάνουμε τα πάντα οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν».

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια