Παρέμβαση από Παύλο Γερουλάνο και κριτική για τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής

Παρέμβαση από Παύλο Γερουλάνο και κριτική για τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής Facebook Twitter
0

Σκληρή κριτική ασκεί ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος στην πορεία του Κινήματος Αλλαγής, λίγο πριν το ιδρυτικό συνέδριό του.

Ο Παύλος Γερουλάνος, επισημαίνει ότι η πορεία που επιλέχθηκε είναι «ανορθόδοξη, αντιδημοκρατική και σχεδιασμένη για να προστατεύσει πρόσωπα και όχι αξίες».

Ο κ. Γερουλάνος επικρίνει την τελευταία, ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου γιατί «αγνοεί τη βούληση 210.000 πολιτών που συνεχίζουν να στηρίζουν τη δημοκρατική παράδοση της παράταξής και οδηγεί την πορεία της σε αδιέξοδο.

Η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου:

Έχω επανειλημμένα επισημάνει ότι η πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εσχάτως Κίνημα Αλλαγής, είναι ανορθόδοξη, αντιδημοκρατική και σχεδιασμένη για να προστατεύσει πρόσωπα και όχι αξίες.

Η τελευταία, ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου αγνοεί τη βούληση 210.000 πολιτών που συνεχίζουν να στηρίζουν τη δημοκρατική παράδοση της παράταξής και οδηγεί την πορεία της σε αδιέξοδο.

Χωρίς δημοκρατία το εγχείρημα θα αποδειχθεί θνησιγενές.

Επιμένω ότι καμία απόφαση αυτού του σχήματος δεν μπορεί να θεωρείται πολιτικά νομιμοποιημένη χωρίς ένα δημοκρατικά εκλεγμένο συνέδριο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος που αποτελεί τον κορμό και τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM