Σχεδόν κλαίγοντας ο Πικραμμένος δήλωσε πως σπιλώνεται η προσωπικότητά του - Ο Πολάκης γελούσε και εξόργισε

Σχεδόν κλαίγοντας ο Πικραμμένος δήλωσε πως σπιλώνεται η προσωπικότητά του - Ο Πολάκης γελούσε και εξόργισε Facebook Twitter
SOOC
5

Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος σήμερα στη Βουλή για το θέμα της Νοvartis σε μια ομιλία ιδιαίτερα φορτισμένη, όπως είπε και ο ίδιος.

Σχεδόν κλαίγοντας δήλωσε εξοργισμένος, καθώς σπιλώνεται η προσωπικότητά του. Όπως τόνισε, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στη Δικαιοσύνη επί χρόνια και από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμη.

Επίσης αναρωτήθηκε εάν έχει ακουστεί κάποιος υπαινιγμός εις βάρος του επί τόσα χρόνια, για να εισπράξει χειροκρότημα από τους βουλευτές.

Ο κ. Πικραμμένος έκανε λόγο για μυθιστορηματικές κατηγορίες και επισήμανε ότι το διάστημα που ήταν υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στην εν λόγω εταιρία, ούτε σε άλλη φαρμακευτική εταιρία. Χρήματα δόθηκαν μόνο στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία, σημείωσε.

«Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου, κρατήσαμε την χώρα όρθια. Δεν έχω καμία ανάμιξη με την υπόθεση της Novartis. Από την μαρτυρία Κελέση θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου». Ζήτησε, τέλος, την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

«Το επαναλαμβάνω, ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση της Novartis. Ούτε έγώ ούτε η υπηρεσιακή κυβέρνηση. Οι ισχυρισμοί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε ενώ ουδέποτε καταβλήθηκαν από το υπουργείο Υγείας ή άλλο όργανο της υπηρεσιακής κυβέρνησης ούτε επί πρωθυπουργίας του χρήματα στις φαρμακευτικές. «Δώσαμε μόνο χρήματα στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά.

Καυγάς Κικίλια με Πολάκη επειδή γελούσε κατά την ομιλία Πικραμμένου

 

Σταμάτα να γελάς φώναξε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας στον υπουργό Υγείας, Παύλου Πολάκη βλέποντας τον να γελάει όσο ο κ. Πικραμμένος που ήταν στο βήμα και μιλούσε με τρεμάμενη φωνή.

Ο κ. Κικίλιας του είπε: «Μη γελάς! Σταμάτα! Είναι ντροπή να γελάς όταν μιλάει ένας άνθρωπος που τον διασύρετε και δεν είναι καν στην πολιτική». Η απάντηση του κ. Πολάκη ήταν: «Μάζεψε το δάχτυλο σου και μη μου μιλάς εμένα έτσι! Κατάλαβες;».

 
 

 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Έχω την εκτίμηση ότι ο Πικραμμένος ήταν ειλικρινής.Προφανώς, δεν είχε την ίδια γνώμη ο Πολάκης και γελούσε ενόσω μιλούσε.Θα σταθώ στο ήθος του ανθρώπου και βουλευτή Πολάκη, που θέλει να "θάβει" τους πολιτικούς του αντιπάλους "δύο μέτρα μέσα στη γη", γιατί τον πνίγει το "ηθικό πλεονέκτημα" και το δίκιο του..Μόλις χθες ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ (επίσης νοσοκομειακός γιατρός), δήλωσε στο κανάλι της Βουλής που τον φιλοξενούσε σε εκπομπή, ότι χρόνια "βούϊζε" το περιβάλλον στα νοσοκομεία για τα ταξίδια αναψυχής - που βέβαια εγκρίνονταν και από την Διοίκηση του νοσοκομείου - και όλοι οι γιατροί γνώριζαν την κατάσταση.Ο Πολάκης λοιπόν που έκανε τα στραβά μάτια για να καλύπτει την συντεχνία που υπερσυνταγογραφούσε και πλήρωνε ο ελληνικός λαός, έρχεται τώρα και - χωρίς στοιχεία - γελάει ειρωνικά την ώρα που μιλάει ο Πικραμμένος ! Αυτός που ενώ ήξερε την διαφθορά με αδιάσειστα στοιχεία δεν την κατήγγειλε, κρίνει και ειρωνεύεται τον Πικραμένο χωρίς στοιχεία.Τι συνάγεται ;Εφόσον θέλουν να ενοχοποιήσουν κάποιον, είναι αποφασισμένοι να το πετύχουν, έστω και σπιλώνοντάς τον. Δυστυχώς.Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.Σημείωση : Να μην ξεχνάμε ότι και στην μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης ήταν αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική θέση. Γιατί υποβάθμιζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.Οπότε, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια με το να κάνει τα στραβά μάτια ο σημερινός είρων-τιμητής Πολάκης.Κατά τα άλλα, μύγα στο σπαθί του για το συμφέρον του λαού.
Κε Πικραμένε μου, το ότι είστε ένας άνθρωπος που "έχει προσφέρει στη Δικαιοσύνη επί χρόνια και από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμη", τι το αναφέρετε; Δεν ξέρετε ότι μιλάτε σε κόσμο που θεωρεί την καριέρα ως χολέρα; Κατανοούμε τη οργή και το παράπονο σας, αλλά τώρα η χώρα είναι πια Πολάκης.
Πριν ερθει ο Συριζα στην εξουσία ειχαμε το προβλημα της ταχυτητας της απονομης της δικαιοσυνης. Ο Τσιπρας καταφερε να πληξει και το κυρος της. Θαυμαστες τυρρανων μια ζωη, αυτη ειναι η αντιληψη τους για τη Δημοκρατια, αυτη ηταν παντοτε, και δεν προκειται να αλλαξει οσες οβερτουρες και αν κανουν στο μεσαιο χωρο.