Το «Άι στο διάβολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και πώς αντέδρασε όταν πιάστηκε

Το «Άι στο διάβολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και πώς αντέδρασε όταν πιάστηκε Facebook Twitter
18

Με εντάσεις και απρόοπτα συνεχίζεται η συνεδρίαση στη Βουλή. Πριν από λίγη ώρα είχαμε και ένα μικρό επεισόδιο με την πρόεδρο Tασία Χριστοδουλοπούλου και τα «γαλλικά« της.

Η πρόεδρος φαίνεται πως διαολόστειλε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, αλλά το «Άι στο διάολο» ακούστηκε από τα μικρόφωνα και μάλιστα κατεγράφη από τα πρακτικά.

Απαντώντας στον κ. Αθανασίου που είχε ζητήσει το λόγο, η Τασία Χριστοδουλοπούλου πριν κλείσει το μικρόφωνο ακούστηκε να λέει τη φράση «άι στο διάολο», με την φράση να καταγράφεται και στα πρακτικά και να προκαλεί αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ έθεσε θέμα περί προσωπικού και ζήτησε από την κ. Χριστοδουλοπουλου να ανακαλέσει.

Η φράση προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια ο οποίος αποκάλυψε ότι ακούστηκε από τα μικρόφωνα και το απέδειξε με τα πρακτικά.

Ωστόσο η κυρία Χριστοδουλοπούλου διέψευσε ότι το είπε και επέμενε πως έχει γίνει λάθος.

Βέβαια ακούγεται ξεκάθαρα...

 

Η αντίδραση της Χριστοδουλοπούλου όταν πιάστηκε. Μεταξύ άλλων λέει πως είναι αγένεια όποιος το είπε:

 
Πολιτική
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Αν δεν έστειλε η ίδια η Χριστοδουλοπούλου στον διάολο τον Αθανασίου - λέμε τώρα -, τον έστειλε το δεύτερο άτομο που είναι δίπλα της στην έδρα.Η ίδια δεν ανακάλεσε, άρα ανέχθηκε ένας υπάλληλος της Βουλής να διαολοστέλνει ένα βουλευτή.Άμα έχεις το ηθικό πλεονέκτημα το δείχνεις, δεν κρύβεται.
Παραλλάζω σχόλιο του i-Kouk στα "15 μικροπράγματα σήμερα" (μην ξεχνάμε...):"Ρε άντε ...λιαστείτε που θα μου πείτε κιόλας ότι βρίζω."Και μην ξεχάσετε το αντηλιακό.
Πέρασε ένα 24ωρο και σιγουρεύτηκε 100% η απρέπεια, που είναι βέβαια θεσμική - γιατί η κυρία ήταν προεδρεύουσα της Βουλής.Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν έχει βεβαίως-βεβαίως σοβαρότητα η κυρία Χριστοδουλοπούλου να παραιτηθεί - αναγνωρίζοντας ότι δεν έχει τα κότσια για ένα τέτοιο υψηλό θεσμικό ρόλο. Η υψηλή πολιτική ιδιοφυϊα της δεν της επιτρέπει να πάει να λιαστεί και να μας αφήσει ήσυχους.Αλλά τουναντίον, μας κοροϊδεύει όλους κατάμουτρα λέγοντας ότι η ίδια "δεν άκουσε" το διαολόσταλμα. Δείγμα του χαμηλού επιπέδου της, που την καθιστά ανάξια και για απλή ακόμη "βουλεύτρια". Θα έπρεπε να προβλέπεται θεσμικά, διακοινοβουλευτική επιτροπή να επιλαμβάνεται και τουλάχιστον να αποπέμπει άμεσα από το Προεδρείο τέτοιους "κωφούς" Προέδρους, αν όχι να τους επιβάλει επίσης μείωση μισθού για παραδειγματισμό.Ιδού ευκαιρία να ανέβει το επίπεδο της πολιτικής ζωής, κύριε Βούτση.Μαζί με την τροποποίηση του άρθρου 86 Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, ας θεσπισθεί και αυτό. Με έπιασε νευρικό γέλιο, πρέπει να προσέξω τι λέω.Γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν συγχωρούνται ...βλακείες (κόσμιος εγώ, όχι σαν την κυρία Τασία).
ποιον περιμενεις τωρα να σχολιασει την σχεση ζεων με ψεματα; οι νορμαλ το εχουμε κανει με πικρα αποδεκτο.οι sociopaths λενε οτι δεν εγινε και τιποτα.
Φίλτατε η έκφραση είναι το λιγότερο. Θεσμικά ο πρόεδρος της βουλής δεν μπορεί να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο και οφείλει να διατηρεί ουδέτερη στάση απέναντι σε συνάδελφους βουλευτές αλλά ακόμα και έτσι ας πούμε ότι συγχωρείται μια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας.Το ότι όμως δεν παραδέχεται το λάθος, δεν ζητάει ένα ρημαδοσυγνώμη και προτιμάει να υποστηρίζει ότι ο γαϊδαρος πετάει είναι ανεπίτρεπτο.
Εδώ ο Βούτσης τη μία είναι ΠτΒ και την άλλη κατεβαίνει και μιλάει ως βουλευτής της κυβέρνησης. Πλάκα με κάνεις; Είναι ο ίδιος που την πρώτη φορά που πήγαινε στη Βουλή με τη νέα κυβέρνηση έφτυσε την τσίχλα του χάμω μπροστά στις κάμερες.Ξέρουμε από θεσμούς, συνολικά, ως λαός; Είπε η Μπαζιάνα "πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι της εξουσία" και δεν βγήκαμε στους δρόμους.Με το ΠΑΣΟΚ του '80 ξεκίνησε ένας ξεχωριστού είδους και ύφους λαϊκισμός που αντικατόπτριζε τα γούστα της αριστεράς (νόμος είναι το δίκιο τους εργάτη, όλα τα κιλά όλα τα λεφτά).Με τους αγανακτισμένους έγινε πεποίθηση ότι ο καθένας κάνει και λέει ό,τι θέλει αρκεί να θεωρεί ο ίδιος ότι έχει ηθικό δικαίωμα.Ό,τι και να πούμε, όσο κι αν λέμε "μα εγώ δεν τους ψήφισα" είναι η κυβέρνησή μας και μας εκπροσωπεί συλλογικά. Αυτή είναι η κοινωνία μας και το επίπεδό μας. Γυναίκες που όταν έχουν την εξουσία βρίζουν και άντρες που όταν μπορούν βαράνε. Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα και ευσεβείς πόθοι.Τόχει πει ο Άσιμος "διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας με επαναστατική φρασεολογία". Αριστεροί και δεξιοί, ανάρχες και ΧΑίτες, βάζελοι και γαύροι, αδερφές και μάτσοι, άντρες και γυναίκες, ένα είναι το επίπεδο. Το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" και το "άμα έρθω εκεί θα σου δείξω".Μέγιστο επίπεδο συνεννόησης ενός έθνους είναι ο πολιτισμός. Ελάχιστο ο νόμος. Εμείς δεν συνεννοούμαστε σε κάνενα επίπεδο. Απολίτιστοι και άνομοι.
Μα εγώ δεν πήρα το μέρος κανενός. Απλά θεωρώ ότι έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από ένα αι στο διάολο. Εδώ έχουν ειπωθεί 1002 άλλα καλά εντός της βουλής, με πρωταγωνιστές την Χ.Α.. Ο Βορίδης, Άδωνης και πολλοί άλλοι έχουν εκφραστεί και απειλήσει χειρότερα. Και τι έγινε; Τίποτα, είναι συνηθισμένο.Όσον αφορά την συγγνώμη, συμφωνώ και επαυξάνω. Έπρεπε να το παραδεχτεί τουλάχιστον.
Το ενα δεν μας πειραζει, το αλλο δεν μας κοφτει, το τριτο το προσπερναμε ως επουσιωδες και ουτω καθεξης, διοτι "ελα μωρε τωρα με αυτα θα ασχολουμαστε, σημασια εχει η ουσια" και στο τελος αυτο το απιθανο αυταρχικο τσουρμο θα φυγει εχοντας προλαβει να κανει τα παντα -θεσμους, χωρους, εννοιες, προσωπα- ισιωμα και θα αναρωτιεσαι γιατι και ποτε φτασαμε σε αυτο το σημειο.
@Βοημούνδος Τον ΣΥΡΙΖΑ περίμενες να τα κάνει ίσιωμα; Το ότι οι άλλοι χρησιμοποιούσαν άλλους τρόπους δεν τους κάνει καλύτερους.Και ναι, η ουσία έχει σημασία. Τα λόγια είναι λόγια και οι πράξεις πράξεις. Μόνο που πράξεις δεν έχουμε δει εδώ και πολλές δεκαετίες, παρά μόνο λόγια.
Σιγά τα ωά! Εδώ έχουν πει άλλα κι άλλα! Η συγκεκριμένη μας κορόιδευε και μας χλεύαζε για πόσον καιρό με τους μετανάστες που λιάζονται και διακτινίζονται, τα "γαλλικά" της μας πείραξαν; Όπως και να την χαρακτηρίσω, θα με κόψει η Διαχείρισις.Εγώ λέω να κάνουμε μια λίστα με όλους αυτούς που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την γλώσσα τους και να φάνε δια βίου απαγόρευση από το Κοινοβούλιο. Αλλά ποιος τα κάνει αυτά στην Ελλάδα;
Μα, το ζήτησε ήδη ο Κοτζιάς!!! Σκάνδαλο Novartis υπάρχει, είπε, και "αν δεν εμπλέκονται, ας αποδείξουν ότι είναι αθώοι"!!!Στον δυτικό νομικό πολιτισμό και, κατά συνέπεια, στο ελληνικό νομικό σύστημα, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Στον αριστερό και το δεξιό φασισμό, όμως, ισχύει το αντίθετο: εγώ λέω ότι είσαι ένοχος, πρόβλημά σου να αποδείξεις ότι δεν είσαι. Πρώτη φορά Φασιστερά!