Ποιοι και γιατί θέλουν εκλογές τον Οκτώβριο

Ποιοι και γιατί θέλουν εκλογές τον Οκτώβριο Facebook Twitter
EUROKINISSΙ
0

Ένα νέο σενάριο για εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ εφημερίδας που κάνει λόγο για κάλπες ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο.

«Τα ανοιχτά εθνικά θέματα, τα σκάνδαλα και η πόλωση αλλάζουν τους εκλογικούς σχεδιασμούς του Μαξίμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Το Βήμα».

Γιατί αυτή η βιασύνη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σκέψη της κυβέρνησης είναι πως θα επωφεληθεί από το τέλος του Μνημονίου και θα προλάβει τη φθορά. «Βάσει αυτών, υπάρχουν εισηγήσεις για κάλπες τον Οκτώβριο», γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσπευση των εκλογών ενισχύεται ως σενάριο λόγω της ταυτόχρονης ανάδειξης εθνικών θεμάτων, των ζητημάτων οικονομικής διαχείρισης και των σκανδάλων.

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει τίποτε να κερδίσει περιμένοντας μέχρι την άνοιξη του 2019, είναι η εκτίμηση που κάνουν οι υποστηρικτές των πρόωρων εκλογών.

Για την ώρα δεν υπάρχει διάψευση ή σχόλιο για το ρεπορτάζ από το Μαξίμου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM