Σαμαράς κατά Τσίπρα γα Novartis : Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους

Σαμαράς κατά Τσίπρα γα Novartis : Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους Facebook Twitter
0

«Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους» προειδοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

«Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους!..», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΝΕΑ» ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπολύει δριμύ κατηγορώ κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο συνδέει ευθέως με μια «σκευωρία» που βασίζεται σε «στημένους ανώνυμους μάρτυρες».

Αναφέρει ότι η δικογραφία ήδη καταρρέει, αφήνει βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και παράλληλα θεωρεί αυτονόητο ένα αντιπολιτευτικό μέτωπο: «Ολοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα, με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας», είναι το δικό του μήνυμα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM