Ένωση Κεντρώων: Να κοπούν οι άδειες στον Κουφοντίνα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη

Ένωση Κεντρώων: Να κοπούν οι άδειες στον Κουφοντίνα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη Facebook Twitter
SOOC
1

Την μεταμέλεια και τη συγγνώμη του Κουφοντίνα ζητά ως προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών στον αμετανόητο, μέχρι στιγμής, τρομοκράτη, η Ένωση Κεντρώων. 

«Να δείξει αληθινή μεταμέλεια και να ζητήσει συγγνώμη για τα ειδεχθή του εγκλήματα ο κρατούμενος της 17Ν, Δ. Κουφοντίνας, προκειμένου να συνεχίσει να παίρνει άδειες», τονίζει το κόμμα, σε νέα του ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά τη δεύτερη έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, οι αρχές θα πρέπει να πάψουν να του δίνουν άδειες γιατί, σε αντίθετη περίπτωση θα είναι είναι σα να τον επιβραβεύουν «που μένει αμετανόητος για τα τερατώδη που έχει διαπράξει».

Ένωση Κεντρώων: Να κοπούν οι άδειες στον Κουφοντίνα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη Facebook Twitter
SOOC

Το πρωί, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, βγήκε από τη φυλακή με νέα διήμερη άδεια.

Οι λίγοι παρευρισκόμενοι στο σημείο τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Ο ίδιος τους χαιρέτισε και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο συγγενών του με κατεύθυνση το σπίτι του στο Βαρνάβα Αττικής.

Οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί, περιλαμβάνουν διαμονή στο σπίτι του και την εμφάνισή του δύο φορές ημερησίως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια