Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Τάκης Βουδούρης που είχε διατελέσει τρεις φορές βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη (1974, 1977, 1985) και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος την περίοδο1994 - 1997.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γυφτόπουλος, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους «στην οικογένεια του αγαπητού και σεβαστού σε όλους μας εκλιπόντος, Tάκη Βουδούρη».

«Ο εκλιπών υπήρξε μία ιστορική και εμβληματική μορφή για την Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και οι νεότεροι θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση για το έργο του», δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντώνης Γυφτόπουλος.

Η κηδεία του Τάκη Βουδούρη θα γίνει την Τετάρτη στις 11.00.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM