Σάλος με στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και ρατσιστικά tweets - Παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο (upd)

Σάλος με στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και ρατσιστικά tweets - Παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο (upd) Facebook Twitter
7

Για πολιτική χυδαιότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Τρούπου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία, όπως λέει η Κουμουνδούρου, απειλεί τον πρωθυπουργό και προσβάλλει τον λαό της ΠΓΔΜ. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει το εν λόγω στέλεχος από το κόμμα του.

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει "πιθήκους" τους πολίτες της ΠΓΔΜ!», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας δηλώνει ότι αναμένει «από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του».

Οι αναρτήσεις στις οποίες αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησαν στο Twitter και προκάλεσαν αίσθηση.

Σάλος με στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και ρατσιστικά tweets - Παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο (upd) Facebook Twitter
Σάλος με στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και ρατσιστικά tweets - Παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο (upd) Facebook Twitter

Μετά το σάλο, ο ίδιος ο κ. Τρούπος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη με νέο tweet.

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ ο κ. Τρούπος


Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Κώστας Δέρβος.

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», δήλωσε σχετικά ο κ. Δέρβος.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ο μεσος ψηφοφορος της ΝΔ διαφερει απο τον μεσο χρυσαυγιτη, μονο ως προς το οικονομικο background, συνηθως πιο ευκαταστατος, στις ιδεες μοιραζονται πολλα κοινα. Αν δεν τους επαιρναν την πελατεια ειναι σιγουρο πως θα συνεργαζονταν
Οπωσδήποτε απαράδεκτο το στέλεχος.Όμως, εξίσου απαράδεκτοι και αποπεμπτέοι και οι Πολάκης και Καρανίκας.Μην θέλει δύο μέτρα και δύο σταθμά ο ΣΥΡΙΖΑ (που θα έπρεπε για αυτό που ζητάει να είχε ήδη δώσει το παράδειγμα, άρα χάνει το δίκιο του).
Να δεις τι μου θυμιζουν οι δηλωσεις αυτου του απαραδεκτου τυπακου για τις κρεμαλες ...κατι μου θυμιζουν....α ναι!! !το βρηκα!πριν 4 χρονια καποια μελη των Συριζα κ Ανελ δε λεγανε τα ιδια ακριβως;;;ισως κ χειροτερα...;;μου ρθε στο νου η φαρμα των ζωων....τζωρτζ οργουελ....τελευταια σελιδα...
Απίστευτος βλάξ ο υποφαινόμενος, αλλά τις κρεμάλες του Συνταγματος ο Συριζα δεν τις έστηνε παρέα με τη ΧΑ; ΝΔ-ΠΑΣΟΚους δεν ήθελαν να βάλουν εκεί πάνω;Προπυλακισμους δεν έκαναν εναντίον τους; εθνοπατριωτικό μέτωπο και διχασμό δεν έθρεψαν;
Ετσι ακριβως.κρεμαλες,κυνήγι πολιτικών κ ειδικα δικαστήρια,ηταν η απαίτηση του γελοίου όχλου των αγανακτισμένων τοτε,στους οποίους επι πρωθυπουργίας Παπανδρέου,ανήκαν αριστεροί,κεντρώοι,δεξιοί κ φασιστες.υπο τον φόβο της κομμουνιστικής ολοκλήρωσης του συριζα(Χαχαχαχαχαχα)τον λογω εχουν πια,μονο οι δεξιοί κ φασιστες.οι αριστεροί κ οι κεντρώοι λουφαξαν,αποδεχόμενοι την μοίρα τους.