Ρεσιτάλ εμετικών ύβρεων κατά ηθοποιών από τον βουλευτή κ. Παναγιώταρο

Ρεσιτάλ εμετικών ύβρεων κατά ηθοποιών από τον βουλευτή κ. Παναγιώταρο Facebook Twitter
13

Ρεσιτάλ ύβρεων έδωσε χθες το βράδυ έξω από το θέατρο «Χυτήριο», ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, τόσο εναντίον θεατών όσο και των συντελεστών της παράστασης Corpus Christi. Εκτός των χυδαίων ύβρεων προς τους ηθοποιούς ξεχωρίζει και η προειδοποίηση του: «Σύντομα θα έρθει η ώρα σας.». To ωραίο είναι ότι με τον "ιεραποστολικό" λόγο του ο Παναγιώταρος συμπαραστέκεται σε πιστούς χριστιανούς που επικαλούνται το νόμο "περί βλασφημίας", για το έργο.

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαέρτης Βασιλείου: «Δηλαδή είναι διαφήμιση να θέλουν να με σκοτώσουν και να φωνάζουν ''Αλβανέ εδώ θα γίνει ο τάφος σου'';»

Mικροπράγματα / Λαέρτης Βασιλείου: «Δηλαδή είναι διαφήμιση να θέλουν να με σκοτώσουν και να φωνάζουν ''Αλβανέ εδώ θα γίνει ο τάφος σου'';»

Ο σκηνοθέτης μιλά στο LIFO.gr για τα χτεσινά επεισόδια, για όσους του συμπαραστέκονται μόνο απ' τον καναπέ τους και όσους θεωρούν ότι προκαλεί επίτηδες για να κάνει ντόρο.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Να τα βλεπουν αυτα και ολοι η ηλιθιοι γκέι ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, και δυστυχως ειναι παρα πολλοι.....οπως ο Ρεμ τον Χιτλερ μεχρι που του εκοψαν το λαιμο με ενα μεγαλο μαχαιρι...(νυχτα των μεγαλων μαχαιριων, στη Γερμανια)
μικροαστε γελοιε Παναγιωταρε η δικια σου ωρα να'ρθει.Καποτε λεγανε να μαζεψουν τις αδερφες σε ενα νησι,γιατι δν μαζευουν τα φασισταρια (που ειναι κ αρεστα δυστηχως) σε ενα μεγααααααλο τσιρκο να κοβουν κ εισητηρια?Γελοιε Παναγιωταρε
Η ανυπαρξία ήθους και τρόπων, όχι απαραίτητα στο πλαίσιο ενός τυπικού comme il faut, αλλά καθαρά από σεβασμό προς τη θέση και το λειτούργημα που "υποτίθεται" ότι ασκούν έχει γαλουχηθεί χρόνια τώρα. Αυτήν την ελευθεριότητα, που δεν περιορίζεται μόνο στο λόγο, αλλά και στις πράξεις καθώς υπάρχει γενικευμένη ατιμωρησία, απολαμβάνουν και οι απαράδεκτοι βουλευτές της Χ.Α. Είναι πλέον βέβαιο και ξεκάθαρο ότι το βουλευτικό αξίωμα αποτελεί τον μανδύα της νομιμοποίησης της μισαλλοδοξίας τους, της ανελευθεριότητας που επιβάλλουν και της συγκαλυμμένης προσβολής των συνταγματικών αρχών και αξιών. Άραγε υπάρχει σωτηρία από τα τρολς;
Η εξύβριση και η απειλή είναι ποινικά παράπτωματα και στη Βουλή μπορεί να ζητήθει αρση ασυλίας. Ειδικά αν κάποιος απο τους παθόντες ασκήσει μήνυση εναντίον του βουλευτή.Επίσης είναι και ηθικό παράπτωμα, αλλά φαντάζομαι ότι επειδή ο κ. Παναγιώταρος τα κάνει αυτά για θεαρεστο σκοπό είναι a priori συχωρεμένος.
Εδώ κάνετε ένα μικρό λάθος. Όταν κάποιος σε βρίσει προσωπικά μπορεί να κάνεις μήνυση. Όταν λεέι "ηθοποιοί του κώλου" και όλοι συλλήβδην "πουτανάκια και ανοιγμένες κωλοτρυπίδες", μόνο αν είχε ψηφιστεί ο νόμος για τη ρητορική μίσους (κάτι που εμπόδισε η ΝΔ) θα μπορούσε να διωχθεί. Αλλά εδώ έριξε μπουνιές σε δημοσιογράφο της LIFO. Θα γίνει δίωξη; Ποιός θα πάει μάρτυρας. Οι παρόντες, αν ήταν από τους "απέναντι" δε θα πάνε, γιατί επικροτούν την πράξη του. Οι αξίες τους περιλαμβάνουν και την απόκρυψη της αλήθειας από ένα δικαστήριο. Η καταστηματάρχης; Θα σκέφτεται ότι το μαγαζί της θα της το σπάσουν. Έτσι λειτουργεί και το καρκίνωμα της "προστασίας".
Φανταζομαι δεν υπαρχει καποια επιτροπη δεοντολογιας της Βουλης η οποια να ρυθμιζει τη συμπεριφορα των "εκπροσωπων του λαου" και να τους επαναφερει στην ταξη η να τους επιβαλλει πειθαρχικα μετρα οταν παρεκτρεπονται.Ισως η αυτοδικια να ειναι μια λυση σε αυτην την περιπτωση.