ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μητσοτάκης: Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται

Μητσοτάκης: Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται Facebook Twitter
Φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και υπερήφανη. Να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση στη χώρα και τους Έλληνες», τόνισε στην αρχή του χαιρετισμού στο 11ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται», δήλωσε σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία»

«Δεν είμαστε καταδικασμένοι από τη μοίρα μας να ζούμε στην ανέχεια, αξίζουμε καλύτερα και θα διεκδικήσουμε αυτό το καλύτερο μέλλον με μπροστάρη τη Ν.Δ.», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «ο αγώνας μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι εύκολος», προσθέτοντας ωστόσο: «Ας το καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι αντέχουμε και τη χειρότερη λάσπη, τη συκοφαντία, τη χυδαιότητα της κυβέρνησής του».

«Από την Κυριακή το βράδυ το ρολόι για τις εκλογές χτυπάει αντίστροφα, για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μια φαύλη τριετία του διχασμού, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού», μίλησε για μια κοινωνία αποκαμωμένη και συχνά οργισμένη, για να συμπληρώσει ότι η ζημιά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι μόνο οικονομική, αφού «η ανικανότητα της κυβέρνησης και τα ψέματα διχάζουν του Έλληνες». «Εμείς», συνέχισε, «έχουμε σκοπό να ενώσουμε τον τόπο, να αποκρούσουμε τους ψεύτικους διχασμούς».

Όπως είπε, σκοπός του συνεδρίου είναι «να αναδείξουμε τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα για την έξοδο από την κρίση, να δείξουμε στις Έλληνιδες και τους Έλληνες ότι ναι υπάρχει κι άλλος δρόμος, να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τη φαυλότητα, τα ψέματα των σημερινών κυβερνώντων, να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία, ανανεώνεται και προχωρά μπροστά, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους πρώην προέδρους του κόμματος που είναι παρόντες στο συνέδριο.

Αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή, είπε ότι έφερε τη ΝΔ στην εξουσία μετά από 11 χρόνια και σε δύσκολες στιγμές δεν δίστασε να πει σκληρές αλήθειες. Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι κράτησε την Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη και αν ολοκλήρωνε τη θητεία του η πατρίδα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι είναι ένας πραγματικός αγωνιστής ο οποίος απέδειξε ότι πάντα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης, ενότητας και αποφασιστικότητας», σημείωσε

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ανέφερε ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές νέες δουλειές για να πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των νέων δουλειών. Να δείξουμε σε όλους ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ο στόχος είπε, είναι εθνικός». Να διώξουμε, πρόσθεσε, τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολιτευση.

Άνοιγμα σε Γεννηματά – Θεοδωράκη

Καλωσορίζοντας στο συνέδριο την Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι ο χώρος που εκπροσωπεί ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ.

«Οι συνθήκες μας έφεραν όμως πλάι πλάι και τα καταφέραμε. Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη», είπε για να προσθέσει. «Βάλαμε στο πλάι όσα με χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Πιστεύω ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας». Απευθυνόμενος στο Σταύρο Θεοδωράκη, σημείωσε ότι είναι «συχνά δυσδιάκριτες οι διαφορές μεταξύ ΝΔ και Ποταμιού».

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια