11ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Πρόσκληση ενότητας από Καραμανλή - Σαμαρά

11ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Πρόσκληση ενότητας από Καραμανλή - Σαμαρά Facebook Twitter
Φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Πρόσκληση ενότητας και συστράτευσης έκαναν με δηλώσεις τους κατά την προσέλευσή τους στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

«Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι' αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή, είναι στο χέρι όλων μας» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο αρχών και θέσεων της ΝΔ που πραγματοποιείται σε συνεδριακό χώρο στα Σπάτα.

«Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση» συνέχισε και πρόσθεσε: «Όπως πολλες φορές στην ιστορία της η παραταξη μας θα εχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτο πρεπει να ειναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτο ειναι στο χερι όλων μας».

Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Συνέδριο ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε: «Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και στη νίκη που έρχεται».

Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει το μεσημέρι της Κυριακής, όπως επίσης και ο επίτροπος της Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων στη διάρκεια του οποίου θα τεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του κόμματος που αποτελεί το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη «για την Ελλάδα της επόμενης μέρας».

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», όπου διεξάγεται το Συνέδριο αναμένεται να βρεθούν περί τα 2800 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM