Reuters: Mε αυτά που κάνει ο Ερντογάν, η επόμενη επίσκεψη τούρκου προέδρου θα είναι σε 150 χρόνια

Reuters: Mε αυτά που κάνει ο Ερντογάν, η επόμενη επίσκεψη τούρκου προέδρου θα είναι σε 150 χρόνια Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

«Η Ελλάδα και η Τουρκία αναλώθηκαν σε παλιές διαμάχες την Πέμπτη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν », σχολιάζει το Reuters σχετικά με το σημερινό βαρύ κλίμα στην Αθήνα.

«Σχεδιασμένη να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο εθνών, η πρώτη επίσκεψη ενός Τούρκου προέδρου μετά από 65 χρόνια, γρήγορα μετατράπηκε σε λογομαχία για ιστορικές διαμάχες», συνεχίζει το πρακτορείο.

Το πρακτορείο κάνει αναφορά στη χθεσινή συνέντευξη του Ερντογάν που πυροδότησε την αμήχανη στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την υποδοχή από τον Προκόπη Παυλόπουλο. 

«Ο Ερντογάν είναι ο πρώτος τούρκος πρόεδρος που επισκέπτεται την Αθήνα από το 1952. Και τώρα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η επόμενη επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί για τα επόμενα 150 χρόνια», δήλωσε ο αναλυτής της Teneo Intelligence Wolfango Piccoli.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εμεις με ποιον ακριβως τροπο τον καναμε μαγκα? Γιατι αν διαβασα καλα ημασταν οι πρωτοι που ειπαμε τη συνθηκη της Λωζανης δεν την ακουμπαμε και δ συζηταμε επι του θεματος. Και μιλησαμε και πολυ ξεκαθαρα και σωστα σε πολλα θεματα που απασχολουν τις δυο χωρες... τι ακριβως σας ξενισε εσας και λετε πως του δωσαμε και δικαιωματα?
Κακώς δεν την ακουμπάμε και δεν συζητάμε το θέμα. Αν η συνθήκη έδωσε 10 πράγματα στην Ελλάδα, της πήρε 50. Ας θέσουμε και μεις θέμα Ίμβρου και Τενέδου, περιουσιών στη Σμύρνη και την Τραπεζούντα και προσάρτηση της Ανατολικής Θράκης και θα δεις πως θα μαζευτεί ο σουλτάνος.