Νέα σκληρή κόντρα για τη Σ. Αραβία: «Ο Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή» - «Όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια»

Νέα σκληρή κόντρα για τη Σ. Αραβία: «Ο Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή» - «Όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια» Facebook Twitter
eurokinissi
2

Σε νέο γύρο αντιπαράθεσης μπαίνει η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση και πάλι για το ζήτημα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ ότι τα έγγραφα του Πάνου Καμμένου στη Βουλή για το θέμα δεν ήταν έγκυρα.

Συγκεκριμένα για κατάθεση εγγράφων αμφιβόλου εγκυρότητας εγκαλεί τον Π. Καμμένο η Νέα Δημοκρατία.

«Σε ένα έγγραφο υπάρχει βεβαίωση γνησίου της υπογραφής από την πρεσβεία μας. Η σφραγίδα όμως βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής ενός άλλου. Αυτό ο κ. Καμμένος το κατέθεσε ως γνήσιο έγγραφο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είχε πει ψέματα. Τώρα κάνει και χρήση πλαστών; Πλέον δημιουργούνται τεράστια ζητήματα. Εργώδης η προσπάθεια να συγκαλυφτεί ο ρόλος Παπαδόπουλου.

Χθες ο κ. Καμμένος είπε πως ο πληρεξούσιος έπαιρνε αμοιβές. Στη δεύτερη παράγραφο του άρθρου που έχει παραβίασε, αυτό που απαγορεύει μεσάζοντες, λέει πως το κράτος μπορεί να χρησιμοποιεί δικηγόρους, λογιστές, συμβούλους. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν είχε τέτοιο ρόλο. Μας είπαν πως είναι πληρεξούσιος», τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάκης Βορίδης.

Σκληρό ήταν το σχόλιο - απάντηση του Πάνου Καμμένου μέσω social media.

«Το 1978 όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρονών και πήγαινα σχολείο δεν πούλαγα αυτοκίνητα στον Παπαδόπουλο. Τσάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre ξεφτιλίζεστε περισσότερο» αναφέρει ανάρτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Σε κατηγορούν ότι κατέθεσες μη γνήσια χαρτιά στο Κοινοβούλιο.α) Απαντάς ότι κάνουν λάθος και εξηγείς γιατί είναι γνήσια.β) Πας για φλιπεράκι.γ) Πας για κοκορέτσι.δ) Απαντάς ότι ναι μεν είσαι απατεώνας, αλλά τουλάχιστον πήγαινες σχολείο το 1978 (!)
Το καλό με την κατακόρυφη πτώση του επιπέδου στην πολιτική ζωή της χώρας είναι ότι έχει σπάσει η σιωπή της συμφωνίας κυρίων που υπήρχε τόσα χρόνια. Λέγονται πράγματα που πριν από 20 χρόνια ήταν αδιανόητο να ειπωθούν. Έχει κάποια πλάκα όλο αυτό. Δεν έχει καθόλου πλάκα όταν καταλαβαίνεις ότι κυβερνούν άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου.