Μαζική η συμμετοχή στις εκλογές της Κεντροαριστεράς: Ξεπέρασαν τους 140.000 οι ψηφοφόροι

Μαζική η συμμετοχή στις εκλογές της Κεντροαριστεράς: Ξεπέρασαν τους 140.000 οι ψηφοφόροι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Μαζική είναι η προσέλευση και η συμμετοχή στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς μέχρι τις 18:00 είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 140.000 πολίτες. 

Εκτιμάται πως μέχρι το κλείσιμο της κάλπης, η συμμετοχή θα φθάσει τις 150.000 πολίτες, αλλά να σημειωθεί πως στον α' γύρο ψήφισαν 212.000 άτομα. Η αποχή υπολογίζεται περίπου στο 20%.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00. Ασφαλές αποτέλεσμα για την ηγεσία του νέου φορέα, την οποία διεκδικούν η κα Φώφη Γεννηματά και ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται μεταξύ 21:00' και 21:30'.

Η διαδικασία αυτή τη φορά είναι πιο απλή, καθώς δεν απαιτείται συμπλήρωση αίτησης, ούτε καταβολή 3 ευρώ. Οποιοσδήποτε μπορεί να ψηφίσει όπου διευκολύνεται, σε διαφορετική πόλη, σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από εκείνο όπου ψήφισε την περασμένη Κυριακή, έχοντας μαζί του την ταυτότητά του ή το διαβατήριο.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή στην αρκετά πιθανή περίπτωση να υπερισχύσει η κα Γεννηματά,όλος αυτός ο κόσμος κινητοποιήθηκε για να ψηφίσει ως αρχηγό του νέου υπό κατασκευή κόμματος του κέντρου την κα Φώφη Γεννηματά.Μάλιστα.Δεν ξέρω για σας, αλλά το δικό μου μυαλό σε αυτήν την περίπτωση έχει παίξει τα ρέστα του και έχει χάσει.Tilt σε όρους fliper,για όσους έχουν παίξει φλιπεράκι.