Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα «Πλαστικά Θράκης»

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα «Πλαστικά Θράκης» Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
8

Στα «Πλαστικά Θράκης» βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις επιχειρήσεις που έχουν εξωστρέφεια και που επενδύουν στην έρευνα, στην καινοτομία, στη νέα τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα.
Για το σκοπό αυτό διαθέτει χρηματοδοτικά εργαλεία, τις ευκαιρίες που δίνει ο νέος αναπτυξιακός νόμος και τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των θερμοκηπίων Θράκης και των "Πλαστικών Θράκης" από τον ιδιοκτήτη Κωνσταντίνο Χαλιορή και διαπίστωσε ότι πρόκειται για δύο πρότυπες μονάδες εξαγωγικής δραστηριότητας και επαίνεσε τον κ. Χαλιορή γι' αυτήν την επένδυση που έκανε, μιλώντας για έναν "ρωμιό" (αν και η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη) που έχει ευαισθησία για τον τόπο του και το αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο. Διαχώρισε, μάλιστα, την περίπτωσή του από άλλους επιχειρηματίες που επένδυσαν στη Θράκη, αλλά στο τέλος έκλεισαν τις επιχειρήσεις και έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό.

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».

Κάτοικοι του χωριού βγήκαν στον δρόμο από όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων για να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του - σύμφωνα πάντα με όσα περιγράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πολιτική
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
«σύμφωνα πάντα με όσα περιγράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ». Τρεις και ο κούκος. Πέντε κεφάλια μέτρησα. Νομίζω δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον όλα αυτά δεν πιάνουν. Τον βλέπω την επόμενη Κυριακή στην ουρά να ψηφίζει πασοκ. Όσους μποναμάδες ηθικής και αξιοπρέπειας να μοιράσει το μόνο που καταφέρνει είναι να εξοργίζει.