Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου και Γεννηματά για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου και Γεννηματά για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
0

Πιστεύουμε ότι η κυρία Γεννηματά δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε, επισήμαναν κυβερνητικές πηγές για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της κόντρας που έχει ξεκινήσει μετά την επίθεση στα γραφεία του κόμματος.

Κύκλοι του Μαξίμου σημειώνουν ότι «Το μόνο θύμα, μετά τη δήλωσή της, είναι η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης» για τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Μέτρα για τις κατ' επανάληψη επιθέσεις στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη υπενθυμίζεται ότι ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη της τηλεοπτική παρέμβαση μετά τους πυροβολισμούς.

Από την άλλη πλευρά, «Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης που έκανε λόγο για προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την απάντηση την έδωσε σήμερα η αστυνομία με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι απαράδεκτο να λένε ότι δεν χτυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ότι χτυπήθηκαν τα ΜΑΤ.

Η κα Γεννηματά σημείωσε ότι η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε τέλος, ότι έχει βαρεθεί να ακούει δηλώσεις πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα και πως στο κέντρο κυκλοφορούν χαρούμενοι τουρίστες. «Ευτυχώς που αυτοί οι τουρίστες δεν ήταν χθες το βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη», πρόσθεσε η κ Γεννηματά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM