ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία η Ηριάννα και ο Περικλής θα παραμείνουν στη φυλακή, σχολίασε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν για δεύτερη φορά οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

«Το κίνημα συμπαράστασης, στη χώρα μας και το εξωτερικό, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, στέκεται στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή μέχρι τη δικαίωσή τους», προσθέτει.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Α, ρε βρωμο-Δημοκρατία, παλιο-Διαφωτισμέ, παλιο-ευρωπαϊκή νομοθεσία, που υψώνετε τα θεσμικά σας εμπόδια στον ΣΥΡΙΖΑ... Σύνταγμα της Ελλάδας, Διάκριση των Εξουσιών και άλλες φράγκικες αηδίες... Εδώ είναι Ελλάδα! Οδηγοί μας είναι ο Φιντέλ, ο Τσάβες και ο Μαδούρο.Hasta la Victoria Siempre και κακός μας καιρός!