To tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Λεμπιδάκη

To tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Λεμπιδάκη Facebook Twitter
0
Tην Ελληνική Αστυνομία συνεχάρη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα tweet, για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη.

 «Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Yπενθυμίζεται ότι τέλος έλαβε η πολύμηνη απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έπειτα από έφοδο αστυνομικών αργά τη νύχτα σε περιοχή κοντά στο Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε δεμένος σε αποθήκη σε μάντρα αυτοκινήτων σε αγροτική περιοχή 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά και πως έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα. Όλοι οι απαγωγείς που έχουν συλληφθεί λέγεται πως είναι Έλληνες, αλλά δεν είναι γνωστές οι ηλικίες τους και στοιχεία της ταυτότητάς τους. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στις επόμενες ώρες.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM