Μήνυμα Μητσοτάκη για την παραμονή της Eldorado στην Ελλάδα: Γιατί τόσος χαμένος χρόνος;

Μήνυμα Μητσοτάκη για την παραμονή της Eldorado στην Ελλάδα: Γιατί τόσος χαμένος χρόνος; Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Την παραμονή της Eldorado χαιρέτισε, με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χαιρετίζω την παραμονή της Eldorado & ρωτώ: Γιατί χρειάστηκε τόσος χαμένος χρόνος, διεθνής διασυρμός & πιέσεις για να γίνουν τα αυτονόητα;» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ.Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Eldorado Gold, μητρική της Ελληνικός Χρυσός, ανακοίνωσε πως παραμένει τελικά στην Ελλάδα, αναβάλλοντας προσωρινά την απόφαση να σταματήσει τα έργα στη Χαλκιδική, και τονίζει πως ξεκίνησε «εποικοδομητικό διάλογο» με το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ξέρουμε τι να περιμένουμε λοιπόν από μια πιθανή κυβέρνηση Μητσοτάκη: άνευ όρων παράδοση των πάντων στο βωμό της "ανάπτυξης". Έτσι, για να μη χάνεται χρόνος.
Ο διασυρμός χρειάστηκε γιατί είναι στο αίμα των Συριζαίων να γίνονται ρεζίλι των σκυλιών, να ξεφτιλίζονται παίζοντάς το μάγκες και καλά και μετά να παίρνουν την αγαπημένη τους στάση και να τα υπογράφουν όλα, από Μνημόνια μέχρι μαζεμένες άδειες στην Ελντοράντο.