Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία του ΔΟΛ

Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία του ΔΟΛ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Εστία αντιδράσεων και πολιτικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε η χθεσινή (25/8) επίθεση αγνώστων, με σφυριά και μπογιές, στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Μετά τις ανακοινώσεις του Βήματος και των Νέων που έκαναν λόγο για ύπουλη και συντονισμένη επίθεση από τα παράκεντρα εξουσίας, ήταν η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσει την κατηγορηματική της καταδίκη.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «η ελεύθερη έκφραση είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας», ενώ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει, όπως λέει, την αδράνεια απέναντι στους γνωστούς- αγνώστους που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.

«Δεν μπορούν ούτε να εκβιάζουν, ούτε να τρομοκρατούν τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η ανοχή στη βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Μαξίμου: Προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη

Με τη σειρά τους, για προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές οι οποίες σχολιάζουν: « o Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, με αφορμή μια καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο (πρώην γραφεία του ΔΟΛ, άδεια σήμερα), συνεχίζει την προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης, με αδιανόητες κατηγορίες -τώρα τη βλέπουν και σε ρόλο... καθοδηγητή! Ούτε μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση δεν μπορούν να κάνουν...»

«Είναι φανερό ότι όταν έχεις μάθει να εκτελείς συμβόλαια δεν έχεις και πολλά περιθώρια για δημοσιογραφία...», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM