Επίθεση ΝΔ στην Βασιλική Θάνου: Ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της

Επίθεση ΝΔ στην Βασιλική Θάνου: Ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Επίθεση στην πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου με αφορμή την συνάντησή της με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εξαπολύει με σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ.


«Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα από τον διορισμό της στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της», αναφέρει και προσθέτει: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε, σήμερα, με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου».


«Ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης;» ρωτά η ΝΔ και καταλήγει: «Με ποιο δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;».

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου που πλέον κατέχει τη θέση της Προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού είχε σήμερα συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της εισαγγελέως και είναι η πρώτη που κάνει η κυρία Θάνου μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.


Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση,  συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας  και θέματα που έχουν να κάνουν με τα νέα καθήκοντα που έχει αναλάβει η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου στο Μαξίμου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM