Αντιδράσεις για την ανάρτηση Καραμέρου: Τον μέγα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υμνούν η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία

Αντιδράσεις για την ανάρτηση Καραμέρου: Τον μέγα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υμνούν η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργο Καραμέρου με αφορμή το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  

«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)» έγραψε ο κύριος Καραμέρος που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ και δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων για την ασεβή του στάση.

Επώνυμοι χρήστες του Twitter και μη, έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη, ειδικά την ημέρα θανάτου του πρώην πρωθυπουργού.

Από την άλλη, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια