Ειρωνικό σχόλιο Πολάκη για τη Δικαιοσύνη με αφορμή την ανάρτηση Φιλιππάκη

Ειρωνικό σχόλιο Πολάκη για τη Δικαιοσύνη με αφορμή την ανάρτηση Φιλιππάκη Facebook Twitter
3

Με τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης τα έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τους εκπροσώπους της ότι αντέδρασαν υπερβολικά γρήγορα στην υπόθεση του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, μετά την ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος για τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πολάκη, για να προσθέσει: «κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνέχισε λέγοντας: «Κάθε μερα κάποιο τρόλ εδω μεςα απειλεί εμένα ,στελέχη της κυβέρνησης ,τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανεις μας δεν κανει μήνυση ,ουτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη !!!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη όπως δημοσιεύτηκε:


«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου !!!!!


Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω φβ ,Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατα προσφύγων -μεταναστών μέσω φβ και κινητοποιεισαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)


Κάθε μερα κάποιο τρόλ εδω μεςα απειλεί εμένα ,στελέχη της κυβέρνησης ,τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανεις μας δεν κανει μήνυση ,ουτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη !!!


Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδανος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη οτι υποθάλπτουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς ειναι Σάββατο!!!!


Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης.Που κρυφτήκατε ζεσουίδες;;;;;;»

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είσαι Υπουργός Υγείας και ανησυχείς ότι η Δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη και κατευθυνόμενη.α) Πιέζεις τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Πρωθυπουργό να αναλάβουν άμεσα δράση και να διερευνηθούν οι καταγγελίες σου ώστε να αποτραπεί η πλήρης παρακμή του κράτους, ήβ) γράφεις ανορθόγραφα στάτους στο fb στις 3 τα ξημερώματα, αφού μοιάζει να έχεις κοπανήσει και πέντε ρακές;
Γεια σου μέγιστε Πολάκη με τα ελληνικά σου και την ερμηνευτική δεινότητά σου !Και συ απλά είπες "θα τον θάψω δυο μέτρα κάτω από την γη", δεν τον έθαψες, χαριτολογώντας το είπες...όχι σοβαρά. Τέτοια αστεία τα κάνετε κάθε μέρα εκεί στην Κρήτη, είδαμε ποτέ κανένα να σκότωσε τον άλλον ; Ποτέ.Έτσι και ο Φιλιππάκης απλά έγραψε, δεν έβαλε και την βόμβα. Τελείως αθώος και καλοπροαίρετος ο καημένος, τον αδικούμε.