O Eρντογάν πιθανόν θεατής στον τελικό του Ολυμπιακού

O Eρντογάν πιθανόν θεατής στον τελικό του Ολυμπιακού Facebook Twitter
1

Στην Άγκυρα βρίσκεται για το συνέδριο του κόμματός του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δώσει το «παρών» στον τελικό της Euroleague, Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, στο κλειστό Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης που αρχίζει στις 21:00 απόψε (21/5).

Αυτό είναι το πρώτο συνέδριο του κόμματός του στο οποίο μετέχει ο Ερντογάν μετά την αναθεώρηση με το δημοψήφισμα και την επιστροφή του στο κόμμα του. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Τουρκίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας έπρεπε να παραιτηθεί από το κόμμα του.

Στον ίδιο αρέσει να παρακολουθεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα δια ζώσης και έχει εκφράσει την επιθυμία να βρίσκεται στις κερκίδες των VIP του Σινάν Ερντέμ απόψε, αλλά καθώς χρειάζεται εκατοντάδες άτομα για την προσωπική ασφάλειά του, δεν φαίνεται ιδιαίτερα εύκολο να πραγματοποιηθεί αυτή. Στα τουρκικά ΜΜΕ δεν υπάρχει αναφορά σήμερα σχετικά με το αν θα δει την προσπάθεια των παικτών του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για κατάκτηση ενός πρώτου τίτλου Euroleague από τουρκικό σύλλογο στην ιστορία.

Δεν αποκλείεται πάντως, ο Ερντογάν, να ταξιδέψει με αεροπλάνο από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη αργότερα σήμερα και να είναι «παρών» στην πρώτη «ελληνοτουρκική μάχη» σε τελικό Euroleague στην ιστορία.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM