Οι άσεμνες χειρονομίες του Καμμένου σε αγώνα πόλο προκαλούν αντιδράσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι άσεμνες χειρονομίες του Καμμένου σε αγώνα πόλο προκαλούν αντιδράσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
12
Οι άσεμνες χειρονομίες του Καμμένου σε αγώνα πόλο προκαλούν αντιδράσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε χθες το «παρών» στο κολυμβητήριο του Λαιμού για να παρακολουθήσει τον αγώνα Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών.

Στο κολυμβητήριο βρισκόντουσαν και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με υβριστικά συνθήματα.

Ωστόσο ο κος Καμμένος φαίνεται πως δεν αγνόησε την υποδοχή και απάντησε με άσεμνες χειρονομίες. Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλει ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ο οποίος δημοσίευεσε και σχετικές φωτογραφίες Facebook.

«Για να δούμε πόσα "αντικειμενικά" ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό... Καμμένο για αυτή τη χειρονομία ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...» έγραψε ο κος Καραπαπάς για την πρώτη φωτογραφία.

Οι άσεμνες χειρονομίες του Καμμένου σε αγώνα πόλο προκαλούν αντιδράσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter

«Νέες φωτό-παράσημα για την "πρώτη φορά αριστερά": Ο γνωστός... Καμμένος δείχνει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι θα τους βάλει χειροπέδες... Αλήθεια με ποιά ιδιότητα; Αιδώς Αργείοι...» γράφει για τη δεύτερη φωτογραφία.

Οι άσεμνες χειρονομίες του Καμμένου σε αγώνα πόλο προκαλούν αντιδράσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
Πολιτική
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Πανος Καμμενος,κυριες και κυριοι.Υπουργος Εθνθκης Αμυνης.Ακομη και αν δεχθουμε οτι ειναι ολα οσα λεει ο ιδιος για τον εαυτο του,δηλαδη οτι ειναι πατριωτης,εντιμος,ανιδιοτελης,και τοσα αλλα,ηγετης,και δη πολιτικος ,δεν ειναι ουτε κατα διανοια.Διοτι οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι "Εξ ονυχος τον λεοντα".Οτι,δηλαδη,ενα λιονταρι το αναγνωριζεις ακομη και αν δεις μονον το νυχι του.Μια,δηλαδη,μικρη,πλην χαρακτηριστικη λεπτομερεια του.Και,δυστυχως,το "νυχι",η συμπεριφορα προς τριτους σε μια δημοσια αθλητικη στην προκειμενη περιπτωση, δεν παραπεμπει σε λεοντα.Σε καποιο αλλο,πολυ μικροτερο, ειδος θηλαστικου,ισως.
Τι λε ρε ;με τους ανθρωπους του ολυμπιακου ε;;;χαχαχαχα.....τους καφρους θες να πεις!!!τα υπαναπτυκτα ουγκανα...τα ορκ!!!!που εβριζαν την αδερφη του καμενου π ¥£%να; λεσβια .....!!!Εννοειται οτι ο καμμενος αν κ προκληθηκε απ τα ζωα δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι.Να σηκωνοταν να φευγεΑλλα ο Καμμενος εινσι αυτο που ξερουμε.Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως ενημερωθειτε πριν σχολιασετε!!.Κοιτα που θα υπερασπιζομαστε κ τον Καμμενο τωρα !!
Τις παλιές καλές μέρες εμφανίζονταν και κάνα δύο συριζαίοι να υπερασπιστούν τον ακροδεξιό σύντροφο της καρδιάς τους. Ελπίζω να μην είναι απλήρωτα τα παιδιά, όπως αυτοί της Αυγής.
Ο Καμμένος δεν καταλαβαίνει ότι και τη μάνα σου να βρίζουν, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ.Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς, δεν πας στο γήπεδο καθόλου.Ειδικότερα δε, η ψυχραιμία είναι απόλυτα αναγκαία σε έναν υπουργό Αμύνης.Ας μην ξεχνάει τις προκλήσεις και τους πολιτικά τουλάχιστον περίεργους και αδόκιμους προσωπικούς χαρακτηρισμούς των Τούρκων περί σοβαρότητάς του .Μήπως δίνει αφορμές να είναι σκόπιμοι για να τον κάνουν "να τραβήξει την σκανδάλη", εξυπηρετώντας τους στην διεκδίκηση επέμβασης ;
Για τον Καμμένο μιλάμε, δεν νομίζω να εξεπλάγη κανείς. Δεν έγινε τώρα ..., μία ζωή είναι έτσι. Άλλωστε, έχει μείνει "αξέχαστη" η παρουσία του στα γήπεδα της ΑΕΚ στο παρελθόν...
Δε ξέρω τι είναι περισσότερο γελοίο. Το ότι θεωρείς καλό να συμπεριφέρεται έτσι κάποιος πολιτικός που κυβερνά ή το ότι θεωρείς τον Καμμένο μη υποκριτή.Τον Καμμένο.Που δε θα ψήφιζε ποτέ μνημόνιο.Άλλα 500 μνημόνια αξίζει αυτή η μπανανία και κατώτατο μισθό 5 ευρώ το χρόνο. Και πολλά είναι.