Δήλωση Ρουσόπουλου μετά την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι

Δήλωση Ρουσόπουλου μετά την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
2

Για «συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις» που κατέπεσαν, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με αφορμή την αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ανακοίνωσή του, κάνει αναφορά και στον Γιάννη Αγγέλου λέγοντας: «Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».

Υπενθυμίζεται ότι στο στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και διευθυντή του γραφείου του, Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι, είχε επιβληθεί η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 400.00 ευρώ για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Ολόκληρη η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου έχει ως εξής:

«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν. Περίτρανα πλέον απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του.

Εννιά χρόνια μετά, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ας αναρωτηθούν για όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους έσπευσαν τότε άκριτα να υιοθετήσουν τις αθλιότητες.

Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οι κυβερνώντες δηλώνουν ότι όλα πηγαίνουν καλά στη χώρα και οι δικαστές αποφάσισαν ότι η ανταλλαγή νερού με παραθαλάσσια οικόπεδα δεν είχε δόλο. Είναι μετά να μην έχει εταιρεία για τη διαστημική έρευνα η Ελλάδα με τόσα παράλληλα σύμπαντα?
Για έλλειψη δόλου απαλλάχτηκαν οι κατηγορούμενοι, δεν κρίθηκε ότι η Βιστωνίδα δεν ανήκε στο ελληνικό δημόσιο! Οι μεν μοναχοί δεν είχαν δόλο γιατί πίστευαν τα πατριαρχικά κείμενα, οι υπόλοιποι γιατί εκτελούσαν εντολές και οδηγίες. Με βάση το σκεπτικό αυτό, η δήλωση Ρουσσόπουλου είναι από μη κατανοητή έως προκλητική