Ο Kαμμένος απαντά στον Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν το πόδι τους στα Ίμια, να δούμε πώς θα φύγουν μετά

Ο Kαμμένος απαντά στον Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν το πόδι τους στα Ίμια, να δούμε πώς θα φύγουν μετά Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
3

Σκληρή απάντηση επιφύλασσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην επιθετική ρητορική της Τουρκίας για τα Ίμια όπως εκφράστηκε δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι «αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια θα μπορούσαμε».

«Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κύριο Τσαβούσογλου ότι πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι ο κ. Σημίτης, αλλά ο κύριος Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας, αλλά ο Νίκος ο Κοτζιάς, υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο κύριος Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή, θα αντιμετωπιστεί άμεσα» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος.

«Άμα θέλουνε, θα δούμε, θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί; Να δω πως θα φύγουν μετά...» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής , αναφερόμενος στη χθεσινή δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ που είπε ότι αν οι Τούρκοι ήθελαν να ανέβουν στα Ίμια, θα το είχαν κάνει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτές οι προσπάθειες από την τουρκική πλευρά ενόψει του δημοψηφίσματος να καλέσουν κοντά τους εθνικιστές, με κορυφαίο τον πρωθυπουργό της Τουρκίας να κάνει το σήμα της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, μιας οργάνωσης δολοφόνων, μέσα στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση είναι κινήσεις πανικού και δημιουργούν μία επικίνδυνη κατάσταση για την Τουρκία και για την περιοχή» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ακόμη ότι η Ελλάδα δεν απαντά σε λεκτικές προκλήσεις, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πολύ καλή η δήλωση Κοτζιά χθες, αλλά προφανώς η δήλωση Καμμένου σήμερα είναι η μετάφραση ''αλα τούρκα'' για να την καταλάβει ο τσαβουσογλου και το ακροατήριό του.